Sound Blaster X-Fi Series Software Pack for Windows 10

Sound Blaster X-Fi Series Software Pack for Windows 10 2.30.0011

Windows / Creative Technology / 11465 / Целосни спецификации
Опис

Софтверскиот пакет на Sound Blaster X-Fi Series за Windows 10 е задолжително преземање за секој кој поседува серија на аудио уреди Sound Blaster X-Fi. Овој софтверски пакет содржи двигател и апликација(и) неопходни за да се осигура дека вашиот аудио уред работи на оптимално ниво на изведба.

Без разлика дали сте аудиофил, гејмер или само некој што ужива во висококвалитетен звук, софтверскиот пакет на Sound Blaster X-Fi Series за Windows 10 има сè што ви треба за да го подигнете вашето слушање на следното ниво. Со поддршка за широк опсег на уреди, вклучително и Sound Blaster X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional Series, Sound Blaster X-Fi Platinum Fatal1ty Champion Series и повеќе, овој софтверски пакет е дизајниран да работи беспрекорно со вашиот хардвер.

Една од клучните карактеристики на овој софтверски пакет е неговата способност да го подобри вашето аудио искуство преку напредни технологии како што се Crystalizer и CMSS-3D. Технологијата Crystalizer ги враќа изгубените детали во компресираните музички датотеки со анализа и подобрување на сигналите со висока фреквенција кои обично се губат при компресија. CMSS-3D технологијата создава виртуелен опкружувачки звук од стерео извори со користење на напредни алгоритми за симулирање на повеќе звучници во виртуелен простор.

Покрај овие напредни технологии, софтверскиот пакет на Sound Blaster X-Fi Series за Windows 10 вклучува и низа други функции дизајнирани да го подобрат вашето целокупно слушање. Тие вклучуваат:

- Ефекти EAX: оваа функција ви овозможува да додавате ефекти на околината како што се реверб и ехо на вашата аудио репродукција.

- Караоке: Караоке одликата ги отстранува вокалите од музичките нумери за да можете да пеете заедно со нив.

- Паметно управување со јачината на звукот: оваа функција автоматски ги прилагодува нивоата на јачина врз основа на нивоата на амбиентална бучава за да можете да уживате во постојан квалитет на звукот без разлика каде се наоѓате.

Генерално, ако барате лесен начин да извлечете повеќе од вашиот аудио уред од серијата Sound Blaster X-Fi на Windows 10, тогаш не гледајте подалеку од софтверскиот пакет на Sound Blaster X-Fi серијата. Со своите напредни технологии и кориснички интерфејс, сигурно ќе обезбеди неспоредливо искуство со слушање секој пат.

Целосни спецификации
Издавач Creative Technology
Страница на издавачи http://www.creative.com/
Датум на издавање 2017-10-26
Датум на додавање 2017-10-26
Категорија Возачи
Под категорија Аудио драјвери
Верзија 2.30.0011
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 66
Вкупно преземања 11465

Comments: