PC Share Files For SmartPhone

PC Share Files For SmartPhone 2.0

Windows / Golenfound Software / 260 / Целосни спецификации
Опис

Компјутер споделување датотеки за паметен телефон: врвно решение за споделување датотеки и медиуми

Дали сте уморни од постојано префрлање датотеки помеѓу вашиот компјутер и паметен телефон? Дали сакате да има полесен начин за пристап до вашите датотеки од каде било во вашиот дом или канцеларија? Не гледајте подалеку од PC Share Files For SmartPhone, иновативниот видео софтвер кој ви овозможува беспрекорно да споделувате датотеки и медиуми на сите ваши уреди.

Со PC Share Files For SmartPhone, можете да ја користите Wi-Fi конекцијата на паметниот телефон за да се приклучите на вашата безжична мрежа. Откако ќе се поврзете, софтверот создава мал веб-сервер на вашата мрежа што ви овозможува да ги прелистувате сите датотеки на кој било друг паметен телефон поврзан на истата мрежа. Едноставно скенирајте QR-код или внесете IP адреса со случајни 6 знаци на крајот од URL-то и voila! Ќе видите список со сите датотеки и папки на вашиот компјутер директно во прозорецот на вашиот прелистувач.

Но, PC Share Files For SmartPhone не е само споделување датотеки - исто така ви овозможува да проследувате музика и видео директно од кој било уред на мрежата. Без разлика дали сакате да гледате филм во движење или да слушате некои мелодии додека вежбате, овој софтвер ве покрива.

Па зошто да изберете PC Share Files For SmartPhone наместо други решенија за споделување датотеки? Еве само неколку причини:

- Лесно поставување: со својот интуитивен интерфејс и едноставни инструкции, дури и оние кои не се запознаени со технологијата можат да започнат и да работат со овој софтвер за кратко време.

- Компатибилност со повеќе платформи: без разлика дали користите уред Apple или Android (или и двата!), PC Share Files For SmartPhone работи беспрекорно на сите платформи.

- Безбедни врски: Дали сте загрижени за неовластен пристап? Не биди - овој софтвер користи напредни протоколи за шифрирање за да се осигура дека само овластени корисници можат да пристапат до споделени датотеки.

- Рационализирано управување со датотеки: Нема повеќе копање низ бескрајните папки обидувајќи се да го пронајдете она што ви треба - со PC Share Files За лесен за користење интерфејс на SmartPhone, наоѓањето и управувањето со датотеки никогаш не било полесно.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - еве што некои задоволни клиенти имаат да кажат за нивното искуство со PC Share Files For Smartphone:

„Се обидов со неколку различни решенија за споделување датотеки во текот на годините, но ниту едно не беше толку лесно за користење како ова. Обожавам да можам да пренесувам музика директно од мојот компјутер, без претходно да префрлам ништо. - Џон Д., Њујорк

„Како некој кој често работи од далечина, неопходно е да можам лесно да пристапам до моите работни документи од мојот телефон. Овој софтвер многу ми го олесни животот! - Сара Л., Калифорнија

„PC Share Files For Smartphone е една од најдобрите инвестиции што сум ги направил за мојот бизнис. Ми заштедува толку многу време што не морам постојано да префрлам големи видео датотеки помеѓу уредите“. - Марк Т., Тексас

Како заклучок, ако непреченото споделување датотеки и пренос на медиуми е она што го барате, не гледајте подалеку од PC Share Files за паметен телефон. Со својот кориснички интерфејс, компатибилност со повеќе платформи, напредни безбедносни карактеристики и рационализирани способности за управување со датотеки, овој иновативен видео софтвер сигурно ќе го револуционизира начинот на кој споделувате и пристапувате до вашите датотеки и медиуми низ сите уреди во вашиот дом или канцеларија.

Целосни спецификации
Издавач Golenfound Software
Страница на издавачи http://www.dvdwindow.com/msn
Датум на издавање 2017-10-27
Датум на додавање 2017-10-27
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 260

Comments: