ICE Book Reader Professional

ICE Book Reader Professional 9.6.4

Windows / ICE Graphics / 70162 / Целосни спецификации
Опис

ICE Book Reader Professional: Врвен читач на е-книги и повеќе

Ако сте страствен читател, знаете колку е важно да имате сигурен читач на е-книги што може да се справи со сите ваши омилени формати. Но, што ако вашиот читач на е-книги може да направи повеќе од само прикажување текст? Што ако може да конвертира формати на книги, да репродуцира MP3 и видеа, да создава слајдови, па дури и да дејствува како телепромптер? Токму тоа го нуди ICE Book Reader Professional.

ICE Book Reader Professional е напреден читач на е-книги кој поддржува широк опсег на формати на датотеки. Без разлика дали претпочитате TXT, RTF, HTML, MS Docs, PALM книги (.PDB и. PRC), ePub или Microsoft Reader (датотеки.LIT), овој софтвер ве опфати. Можете лесно да ги увезете вашите постоечки е-книги во програмата или да преземате нови од различни извори на интернет.

Но, ICE Book Reader Professional не е само за читање книги. Исто така, вклучува моќни алатки за конверзија кои ви овозможуваат лесно да конвертирате помеѓу различни формати на книги. Ова значи дека ако имате е-книга во еден формат, но сакате да ја читате на уред кој поддржува само друг формат (како конвертирање од ePub во PDF), може да ви помогне ICE Book Reader Professional.

Покрај неговите можности за конверзија, ICE Book Reader Professional вклучува и мултимедијални функции како што се репродукција на MP3 и поддршка за видео/ДВД книги. Ова значи дека не само што можете да ги читате вашите омилени книги во движење, туку и да слушате музика или да гледате видеа во исто време.

Друга уникатна карактеристика на ICE Book Reader Professional е неговата алатка за создавање слајдови. Со оваа функција, корисниците можат да креираат прилагодени слајдови користејќи свои слики и музички записи за презентации или лична употреба.

Конечно, за оние на кои им е потребен телепромптер за ангажмани за јавно говорење или работа за видео продукција (како што се создавачите на содржини на YouTube), ICE Book Reader Professional ги опфати и нив! Софтверот им овозможува на корисниците да поставуваат свои сопствени скрипти за телепромптер со прилагодлива брзина на лизгање и опции за големина на фонтот.

Генерално, постојат многу причини зошто некој би можел да избере ICE Book Reader Professional наместо другите читачи на е-книги на пазарот денес:

- Широк опсег на поддржани формати на датотеки

- Моќни алатки за конверзија

- Мултимедијални функции како репродукција на MP3 и поддршка за видео/ДВД книги

- Алатка за создавање на слајдови

- Функционалност на телепромптер

И да не заборавиме на неговата компатибилност со таблет компјутери! Ако барате се-во-едно решение за читање книги во движење додека уживате во мултимедијална содржина во исто време - не гледајте подалеку од ICE Book Reader Professional!

Целосни спецификации
Издавач ICE Graphics
Страница на издавачи http://www.ice-graphics.com/
Датум на издавање 2017-11-07
Датум на додавање 2017-11-07
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Софтвер за е-книги
Верзија 9.6.4
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 70162

Comments: