sPortable

sPortable 7.41.0.101

Windows / PortableApps / 485592 / Целосни спецификации
Опис

sPortable: Крајното преносливо решение за Skype

Дали сте уморни од инсталирањето Skype на секој компјутер што го користите? Дали сакате пофлексибилно и преносливо решение за вашите комуникациски потреби? Не гледајте подалеку од sPortable, врвното преносливо Skype решение.

Со sPortable, можете да го стартувате Skype без да треба да го инсталирате. Ова значи дека вашата алатка за комуникација може да ја носите со себе каде и да одите, без разлика дали е тоа на надворешен диск или во папка во облак. Не треба да се грижите за инсталирање ништо на самиот компјутер - едноставно приклучете го вашиот уред и почнете да го користите Skype веднаш.

Но, sPortable не е само погодност - тој е преполн со карактеристики што го прават една од најмоќните алатки за комуникација достапни денес. Еве само неколку работи што може да ги направи sPortable:

Инстант пораки: со sPortable, можете да се поврзете со други преку инстант пораки. Без разлика дали се работи за брз разговор или подолг разговор, инстант пораките се лесен начин да останете во контакт со пријателите и колегите.

Аудио конференција: Дали треба да имате групен разговор? Нема проблем – sPortable ви овозможува да поставите аудио конференции за секој да може да се вклучи во дискусијата.

Видео телефон: Сакате да видите со кого разговарате? Со можностите за видео телефон, sPortable ви овозможува да имате разговори лице в лице без разлика каде се наоѓате.

Повикување на фиксни и мобилни телефони: ако некој самиот нема пристап до Skype, не грижете се – со претплата, sPortable ви овозможува да повикувате фиксни и мобилни телефони, како и да испраќате СМС пораки.

И најдобро од се? Не ви требаат посебни технички знаења или вештини за да користите sPortable. Дизајниран е за секој кој сака лесна за употреба алатка за комуникација која може да ја носи каде и да одат.

Па зошто да чекаме? Пробајте го sPortable денес и искусете го најдоброто преносливо Skype решение за себе!

Преглед

Skype Portable е чиста инсталација на Skype дизајнирана да го носи Skype со себе каде и да одите. Инсталирајте Skype на USB-диск или друг пренослив уред и ќе можете да ја користите програмата од каде било.

Добрите

Познато: Skype Portable работи токму онака како што би очекувале Skype да работи, што е од суштинско значење кога се користи различна верзија на програма од висок профил.

Преносливост на USB: Го тестиравме Skype Portable со инсталирање на различни уреди и обиди да го извршиме од тие уреди. Без разлика на кој уред го пробавме, можевме да започнеме повици и сесии за пораки на Skype без проблем.

Едноставна инсталација: Skype ја рационализира инсталацијата за да ја направи многу лесна, без разлика дали ја инсталирате на вашиот компјутер или на мобилен уред или уред. Создавањето нова сметка на Skype или најавувањето со постоечка, и двете работеа подеднакво добро.

Конс

Извесен вишок: Skype можеби е веќе инсталиран на вашиот компјутер и мобилни уреди. Затоа, иако оваа програма е корисна, сомнително е колку всушност е неопходна.

Крајна линија

Ако поради некоја причина сметате дека треба да го чувате Skype на мобилен уред, тогаш Skype Portable работи многу добро. Се стартува без тешкотии и ја обезбедува целосната функционалност на Skype каде и да го однесете.

Целосни спецификации
Издавач PortableApps
Страница на издавачи http://portableapps.com/
Датум на издавање 2020-10-15
Датум на додавање 2020-10-15
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 7.41.0.101
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 11
Вкупно преземања 485592

Comments: