NextPVR

NextPVR 4.0.4

Опис

NextPVR: Врвен личен видео рекордер за Windows

Дали сте уморни од пропуштање на омилените ТВ серии или филмови поради вашиот презафатен распоред? Дали сакате да снимате телевизија во живо и да ја гледате подоцна кога ви одговара? Ако одговорот е да, тогаш NextPVR е совршено решение за вас. NextPVR е лична апликација за видео рекордер која ви овозможува да гледате или снимате телевизија во живо на вашиот компјутер Microsoft Windows. Доаѓа со широк спектар на функции кои го прават лесен за користење и многу ефикасен.

NextPVR е дизајниран да обезбеди исклучително искуство на гледање, без разлика дали гледате телевизија во живо или снимена содржина. Со својот интуитивен интерфејс, можете лесно да се движите низ канали и програми, да поставувате сериски снимки, однапред да закажувате снимки користејќи ја одликата за распоред на веб и многу повеќе.

Една од најзначајните предности на NextPVR е неговата компатибилност со различни уреди. Можете да пристапите до вашата снимена содржина од каде било користејќи ја клиентската апликација за iPhone/iPad. Дополнително, NextPVR беспрекорно се интегрира со медиумските центри Kodi/Emby за да можете да уживате во сите ваши омилени емисии на кој било уред.

Карактеристики:

1) ТВ во живо: со функцијата за ТВ во живо на NextPVR, можете да ги гледате сите ваши омилени канали во висока дефиниција без никакви проблеми со баферот или заостанувањето.

2) Снимање: снимајте повеќе емисии истовремено без да се грижите дека нема простор за складирање бидејќи NextPVR поддржува и надворешни хард дискови.

3) Снимање серии: Поставете снимање на серии за сите епизоди така што тие автоматски се снимаат без да мора да ги поставувате поединечно секој пат.

4) Веб распоред: однапред закажувајте снимки користејќи ја одликата за веб-закажување од каде било низ светот.

5) Репродукција на музика и видео: репродуцирајте музички фајлови како MP3 и видео датотеки како AVI/MKV/MP4 директно во самата апликација без постојано да се префрлате помеѓу различни апликации.

6) Апликација за клиент за iPhone/iPad: пристап до сите снимени содржини од каде било низ светот користејќи ја оваа клиентска апликација достапна само на уредите со iOS (iPhone/iPad).

7) Интеграција на Kodi/Emby: беспрекорно интегрирајте се со медиумските центри на Kodi/Emby, така што целата снимена содржина автоматски ќе се синхронизира на различни уреди поврзани преку овие медиумски центри.

Компатибилност:

NextPVR работи беспрекорно на оперативните системи Microsoft Windows 7/8/10 (32-битни и 64-битни). Исто така, поддржува надворешни хард дискови за ефикасно складирање на големи количини на податоци.

Цена:

NextPVR е бесплатен само за лична/некомерцијална употреба. За комерцијална употреба потребна е лиценца која чини 24,99 долари годишно.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате ефикасна апликација за личен видео рекордер што обезбедува одлични карактеристики како снимање серии, веб-закажување заедно со беспрекорна интеграција на различни платформи/уреди, тогаш не гледајте подалеку од Next Pvr! Неговиот кориснички интерфејс го прави лесен за користење дури и ако ова е ваш прв пат да поставувате систем Pvr дома! Па зошто да чекаме? Преземете сега и почнете да уживате во непрекината забава денес!

Целосни спецификации
Издавач NextPVR
Страница на издавачи https://www.nextpvr.com/
Датум на издавање 2017-11-08
Датум на додавање 2017-11-08
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 4.0.4
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 442

Comments: