Little Flowers

Little Flowers

Опис

Little Flowers е прекрасна и уникатна тема на прелистувачот што ќе го трансформира вашето искуство со Firefox. Со својот неверојатен цветен дизајн, оваа тема е совршена за секој кој ја сака природата и сака да додаде допир на убавина во нивното искуство со прелистување.

Оваа тема на прелистувачот е лесна за инсталирање и користење, што го прави совршен избор за секој што сака брзо и лесно да го прилагоди својот прелистувач Firefox. Откако ќе се инсталира, ќе можете да уживате во низа функции што ќе го подобрат вашето искуство со прелистување.

Една од најзначајните карактеристики на Little Flowers е неговиот прекрасен дизајн. Темата содржи низа шарени цвеќиња кои сигурно ќе ви го разубават денот секој пат кога ќе го отворите прелистувачот. Без разлика дали пребарувате на интернет или работите на важни проекти, оваа прекрасна тема ќе ви помогне да бидете инспирирани и мотивирани.

Покрај прекрасниот дизајн, Little Flowers нуди и низа опции за прилагодување. Можете да изберете од различни шеми на бои и позадини, што ви овозможува да креирате персонализиран изглед кој совршено одговара на вашиот стил.

Друга одлична карактеристика на оваа тема на прелистувачот е нејзината леснотија на користење. Инсталирањето е неверојатно едноставно – сè што треба да направите е да ја преземете екстензијата од нашата веб-локација и да ги следите дадените упатства. Откако ќе се инсталира, Little Flowers автоматски ќе се примени како ваша стандардна тема за Firefox.

Но, она што навистина го издвојува Little Flowers од другите теми за прелистувачи на пазарот денес е неговата изведба. Овој софтвер е оптимизиран за брзина и ефикасност, осигурувајќи дека нема да го забави вашето искуство со прелистување на кој било начин.

Без разлика дали користите Firefox за работа или играње, Little Flowers има сè што ви треба во темата на прелистувачот – убавина, опции за прилагодување, леснотија на користење и врвни перформанси.

Па зошто да чекаме? Преземете ги Little Flowers денес и почнете да уживате во сите овие неверојатни придобивки!

Целосни спецификации
Издавач bluszcz
Страница на издавачи https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/user/bluszcz/
Датум на издавање 2017-11-13
Датум на додавање 2017-11-13
Категорија Прелистувачи
Под категорија Додатоци и додатоци на Firefox
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 37

Comments: