uPlayer

uPlayer 1.0.6

Windows / uPlayer.us.com / 2104 / Целосни спецификации
Опис

uPlayer: Врвен видео плеер за вашите медиумски потреби

Дали сте уморни од медиа плеери кои се бавни, незгодни и полни со непотребни функции? Не гледајте подалеку од uPlayer – медиа плеер кој е лесен за употреба и без трикови направен со вас на ум. Без разлика дали гледате ТВ серии, филмови или музички видеа, uPlayer го прави токму она што ви треба - брзо.

Со uPlayer, нема проблеми и не се потребни дополнителни преземања. Ги репродуцира сите популарни видео формати и ДВД-а без да се потребни никакви додатоци или приклучоци. Плус, неговиот елегантен изглед и чувство го прават задоволство да се користи.

Но, тоа не е сè – uPlayer го зачувува и просторот/меморијата на вашиот компјутер за да можете да уживате во вашите медиуми без да се грижите за забавување на вашиот компјутер. И со верзијата што може да се преземе и која трае помалку од 60 секунди за да се инсталира (и е поддржана од реклами), започнувањето со uPlayer никогаш не било полесно.

Карактеристики:

Ги репродуцира сите популарни видео формати и ДВД-а

Една од најголемите фрустрации кога станува збор за медиа плеерите се проблемите со компатибилноста. Меѓутоа, со uPlayer, ова никогаш не е проблем. Ги поддржува сите популарни видео формати (вклучувајќи MP4, AVI, MKV) како и ДВД-а за да можете да гледате каква било содржина без да се грижите дали ќе се репродуцира или не.

Лесен за користење

Друг вообичаен проблем со многу медиа плеери е нивната сложеност - тие имаат премногу функции што на повеќето луѓе не им се потребни или не ги разбираат. Со uPlayer, иако едноставноста владее; неговиот интерфејс е интуитивен и јасен, така што дури и ако не сте технолошки такт да го користите нема да биде проблем.

Елегантен изглед и чувство

Не само што uPlayer работи одлично, туку и изгледа одлично! Неговиот модерен дизајн го прави пријатно користењето на плеерот додека е доволно функционален за секојдневна употреба.

Преземања за помалку од 60 секунди

Знаеме колку фрустрирачки може да бидат долгите времиња на преземање и затоа се погриживме преземањето и инсталирањето на нашиот софтвер да трае помалку од 60 секунди!

Го зачувува просторот/меморијата на вашиот компјутер

Една од најголемите придобивки од користењето на uPlayer во однос на другите медиа плеери на пазарот денес е колку простор/меморија заштедува на вашиот компјутерски систем. Ова значи повеќе простор за други важни датотеки како документи или фотографии!

Достапна е верзија за преземање поддржана од реклами

Иако нудиме верзија на нашиот софтвер поддржана од реклами за бесплатно преземање, нудиме и верзија без реклами достапна за купување доколку рекламите не ве интересираат.

Заклучок:

Како заклучок, uPayer нуди сè што некој може да посака од видео плеер - леснотија на користење, елегантен дизајн и компатибилност со сите популарни видео формати. Неговата способност да зачува простор/меморија на компјутер го прави овој софтвер да се издвојува од другите на пазарот денес .Иако може да има некои реклами во бесплатната верзија за преземање, постои опција да се купи верзија без реклами ако сакате. Па зошто да чекате? Преземете сега и почнете да уживате во омилените ТВ-серии, филмови и музички видеа денес!

Целосни спецификации
Издавач uPlayer.us.com
Страница на издавачи http://www.uplayer.us.com/index.php
Датум на издавање 2017-11-15
Датум на додавање 2017-11-15
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 1.0.6
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 2104

Comments: