Minecraft Theme for Windows 8 and Windows 10

Minecraft Theme for Windows 8 and Windows 10 1.0

Опис

Ако сте љубител на Minecraft, тогаш ќе ви се допадне темата Minecraft за Windows 8 и Windows 10. Овој софтвер е дизајниран да го донесе светот на Minecraft на вашиот десктоп, овозможувајќи ви да уживате во играта дури и кога не сте играјќи го.

Minecraft стана една од најпопуларните игри во последниве години, благодарение на уникатната игра и бескрајните можности. Со оваа тема, можете да го внесете истото чувство за авантура и креативност на вашиот десктоп.

Темата Minecraft за Windows 8 и Windows 10 е пакет за заштитници на екранот и позадина што вклучува висококвалитетни слики од играта. Темата содржи зелени градежни блокови кои се прикажани со големи детали на темна позадина, со што се истакнуваат уште повеќе.

Една од најдобрите работи за оваа тема е колку е лесно да се инсталира. Едноставно преземете го пакетот од нашата веб-страница и следете ги дадените упатства. Откако ќе се инсталира, можете да ја прилагодите вашата работна површина со различни позадини со сцени од Minecraft.

Покрај неговата визуелна привлечност, оваа тема доаѓа и со некои корисни функции што ја прават уште попријатна за користење. На пример, вклучува звучни ефекти од играта што се играат секогаш кога ќе го стартувате компјутерот или ќе се префрлате помеѓу апликациите.

Генерално, ако барате начин да ја вклучите вашата љубов кон Minecraft во вашиот секојдневен живот, тогаш не гледајте подалеку од темата Minecraft за Windows 8 и Windows 10. Со своите прекрасни визуелни и забавни карактеристики, овој софтвер сигурно ќе биде хит со обожавателите од сите возрасти!

Целосни спецификации
Издавач Themepack.me
Страница на издавачи http://themepack.me
Датум на издавање 2017-11-16
Датум на додавање 2017-11-16
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Теми
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 416

Comments: