CleanWipe

CleanWipe

Windows / NortonLifeLock / 5637 / Целосни спецификации
Опис

CleanWipe е моќна алатка која ви овозможува да ги деинсталирате компонентите на производот Symantec Endpoint Protection кога другите методи не успеат. Овој софтвер спаѓа во категоријата Услужни и оперативни системи и е дизајниран да им помогне на корисниците лесно да ја отстранат Symantec Endpoint Protection од нивните системи.

Symantec Endpoint Protection е популарен антивирусен софтвер кој обезбедува сеопфатна заштита од различни видови малициозен софтвер, вклучувајќи вируси, шпионски софтвер и откуп. Сепак, може да има случаи кога треба да го деинсталирате овој софтвер од вашиот систем. Во такви случаи, вообичаените методи за деинсталирање може да не работат како што се очекуваше.

Ова е местото каде што CleanWipe ни доаѓа. Тоа е специјализирана алатка која може да ги отстрани сите траги од Symantec Endpoint Protection од вашиот систем без да остави никакви остатоци зад себе. Ова осигурува дека вашиот систем останува чист и ослободен од какви било потенцијални безбедносни закани.

Една важна работа што треба да се забележи за CleanWipe е дека треба да се користи само како последно средство кога другите методи не успеат. Техничката поддршка на Symantec не препорачува користење на CleanWipe првиот пат кога ќе имате проблем со деинсталирањето. Секогаш прво треба да ги испробате вообичаените методи пред да прибегнете кон CleanWipe.

Ако одлучите да користите CleanWipe, од суштинско значење е да ја користите најновата верзија достапна на официјалната веб-страница. Користењето на постара верзија на CleanWipe може да резултира со неочекувани резултати кога се обидувате да ги отстраните поновите верзии на Symantec Endpoint Protection.

CleanWipe нуди неколку предности во однос на традиционалните методи за деинсталирање за отстранување на Symantec Endpoint Protection:

1) Целосно отстранување: За разлика од традиционалните методи за деинсталирање што може да остават зад себе остатоци или траги од софтверот на вашиот систем, CleanWipe обезбедува целосно отстранување без да остави ништо зад себе.

2) Лесен за користење: Корисничкиот интерфејс за оваа алатка е јасен и лесен за користење дури и за оние кои не се технолошки такт.

3) Заштеда на време: со само неколку кликања, можете целосно да ги отстраните сите компоненти поврзани со Symantec Endpoint Protection од вашиот систем без да морате да трошите часови за рачно отстранување на секоја компонента една по една.

4) Безбедна: бидејќи оваа алатка е специјално дизајнирана за безбедно и ефикасно отстранување на компонентите на Symantec Endpoint Protection, нема ризик при користењето во споредба со другите техники за рачно отстранување што може потенцијално да го оштети вашиот оперативен систем или да предизвика губење на податоци.

Како заклучок, ако имате проблеми со отстранувањето на Symantec Endpoint Protection преку традиционални средства или сакате полесен излез, тогаш размислете за користење на Cleanwipe сè додека правилно се користи, следејќи ги нашите упатства погоре!

Целосни спецификации
Издавач NortonLifeLock
Страница на издавачи https://www.nortonlifelock.com/
Датум на издавање 2017-11-17
Датум на додавање 2017-11-17
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Деинсталатори
Верзија
Барања за ОС Windows
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 35
Вкупно преземања 5637

Comments: