Windows 7 Lock Screen Changer

Windows 7 Lock Screen Changer 1.7

Windows / TechyGeeksHome / 14670 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од гледање на истиот досаден заклучен екран секогаш кога ќе се најавите на вашиот компјутер со Windows 7? Дали сакате да додадете личен допир или логото на вашата компанија на заклучениот екран? Не гледајте подалеку од Windows 7 Lock Screen Changer, мала самостојна алатка дизајнирана специјално за брзо и лесно менување на вашиот заклучен екран на Windows 7.

Со оваа алатка, можете да внесете која било приспособена JPG слика во алатката и да ја прегледате за да се уверите дека е правилната слика што сакате да ја користите. Откако ќе ја пронајдете совршената слика, едноставно применете ја како нов заклучен екран на Windows. Тоа е толку лесно!

Но, што точно е заклучен екран на Windows? Вашиот заклучен екран на Windows е сликата што се појавува кога треба да ја внесете лозинката за да се најавите или кога ќе притиснете ALT-CTRL-DEL и ќе го заклучите вашиот уред. Стандардно, Microsoft обезбедува сина позадина со неколку листови на неа - тешко инспиративна! Меѓутоа, со нашата нова алатка, менувањето на оваа слика е едноставно.

Не само што овој софтвер овозможува приспособување на изгледот на вашиот компјутер, туку додава и дополнителен слој на безбедност, дозволувајќи им на корисниците да избираат свои уникатни слики како екрани за најавување. Ова значи дека ако некој друг се обиде да се најави на вашиот компјутер без дозвола, ќе се сретне со непозната страница за најавување што може да го одврати од продолжување.

Windows 7 Lock Screen Changer е совршен за секој кој сака поголема контрола врз изгледот на својот компјутер или има потреба од дополнителни безбедносни мерки. Без разлика дали се работи за додавање личен допир или брендирање за деловни цели – овој софтвер ги има покриени сите основи.

Па зошто да чекаме? Преземете го нашиот софтвер денес и започнете со прилагодување!

Целосни спецификации
Издавач TechyGeeksHome
Страница на издавачи https://blog.techygeekshome.info
Датум на издавање 2017-11-21
Датум на додавање 2017-11-21
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Екрани за најавување
Верзија 1.7
Барања за ОС Windows, Windows 7
Барања .NET Framework 4.0
Цена Free
Преземања неделно 7
Вкупно преземања 14670

Comments: