Steady Recorder

Steady Recorder 3.4

Опис

Стабилен рекордер: врвно решение за аудио снимање за Windows

Дали барате сигурен и лесен за користење аудио рекордер за вашиот Windows компјутер? Не гледајте подалеку од Steady Recorder! Овој моќен софтвер ви овозможува лесно да снимате, репродуцирате, уредувате и зачувувате звук од вашата звучна картичка. Без разлика дали сте музичар, подкастер или само некој кој сака да снима звуци од светот околу себе, Steady Recorder има се што ви треба за да ја завршите работата.

Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, Steady Recorder е совршен избор за секој што сака да снима висококвалитетен звук на својот компјутер. Ајде внимателно да погледнеме што може да направи овој софтвер.

Лесно снимајте кое било аудио

Steady Recorder го олеснува снимањето на звукот што доаѓа преку звучната картичка на вашиот компјутер. Без разлика дали сакате да снимате музика од стриминг услуги како Spotify или Pandora, да снимате звуци од видео игри или филмови, па дури и да снимате свој глас или свирење инструменти - овој софтвер ве покрива.

Една од најистакнатите карактеристики на Steady Recorder е неговиот режим на јамка. Ова ви овозможува да продолжите да снимате дури и ако не сте сигурни кога ќе започне некоја интересна песна или звук. Едноставно поставете го времетраењето на циклусот (до 30 минути) и оставете го Steady Recorder да го направи останатото.

Друга одлична карактеристика е следењето на сигналот во реално време. Ова значи дека штом аудио изворот ќе стане активен (на пр., кога песната почнува да се репродуцира), Steady Recorder ќе прикажува сигнали во реално време за да можете соодветно да ги приспособите поставките на вашиот аудио уред.

Подобрете ги вашите снимки со напредни алатки за уредување

Откако ќе го снимите вашето аудио со помош на Steady Recorder, време е да започнете со уредување! Со својот вграден уредувач на бранови форми, овој софтвер го олеснува отсекувањето на несаканите делови од снимките (како што е тишината на почетокот или крајот), бришете делови од песните што не се вклопуваат со она што се обидувате да го постигнете креативно; бледнее во/надвор ефекти; копирајте/залепете делови помеѓу песни; засилување на нивоата на јачина каде што е потребно; нормализирајте ги брановите форми за сите да имаат слични нивоа на гласност на различни снимки - сето тоа без претходно искуство во уредување!

Дополнително, „Steady Recorder“ вклучува и напредни алатки како што се откривање на исечоци и намалување на поместувањето на DC кои помагаат да се подобри квалитетот на снимањето со отстранување на несаканите артефакти на бучава предизвикани од лошото поставување на микрофонот или други фактори кои се надвор од наша контрола.

Зачувајте ги вашите снимки во висококвалитетни формати

Конечно - штом ќе завршат сите уредувања - време е да ги зачувате тие скапоцени снимки во формати MP3/WAV! Со поддршка за двата типа датотеки вградени директно во неговиот интерфејс, заедно со приспособливи поставки за бит-стапки/квалитет во зависност од тоа колку простор/капацитет за складирање е достапен на хард дискот – корисниците можат лесно да ја извезуваат својата работа без да се грижат за проблемите со компатибилноста надолу!

Заклучок:

Севкупно – без разлика дали некој бара прифатливо, но сепак моќно решение способно брзо/лесно да снима висококвалитетни снимки притоа обезбедувајќи напредни алатки за уредување кои се потребни, рафинирајте ги дополнително пред да ги извезете во различни формати поддржани од повеќето медиа плеери денес – тогаш не гледајте подалеку од „SteadyRecorder“!

Целосни спецификации
Издавач Adrosoft
Страница на издавачи http://www.adrosoft.com
Датум на издавање 2017-11-21
Датум на додавање 2017-11-21
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 3.4
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 11208

Comments: