Cok SMS Recovery

Cok SMS Recovery 3.7

Windows / Cok Free Software / 1240 / Целосни спецификации
Опис

Cok SMS Recovery е моќен и сигурен софтвер кој ви овозможува да ги вратите избришаните текстуални пораки од вашиот iPhone или Android телефон. Тоа е професионален софтвер за обновување на текстуални пораки што ги поддржува сите телефони на iPhone и Android, вклучувајќи ги и iPhone 5, iPhone5S, iPhone6, iPhone6S, iPhone SE, iPhone7, SAMSUNG, LG, HUAWEI, MI и Motorola.

Дали некогаш сте случајно избришале важна текстуална порака од вашиот телефон? Може да биде фрустрирачки кога тоа ќе се случи бидејќи може да содржи важни информации што ви се потребни. За ваша среќа, иако со Cok SMS Recovery инсталиран на вашиот уред, овој проблем е решен.

Cok SMS Recovery може автоматски да го анализира и чита форматот на базата на податоци на вашиот уред што го прави применлив за сите верзии на системот IOS и Android. По бришењето на текстуалната порака(и), блоковите на податоци што ја складираат СМС-пораката не се бришат веднаш од датотеката со базата на податоци, туку се означени како неискористени блокови. Овие податочни блокови можат да бидат покриени само кога се складираат нови текстуални пораки во датотеката со базата на податоци.

Ако користите Cok SMS Recovery за враќање пред избришаните блокови на податоци да бидат покриени со нови податоци, тогаш постои голема шанса успешно да ги вратите сите ваши изгубени пораки. Меѓутоа, ако новите податоци веќе ги пребришале овие неискористени блокови, тогаш шансите за успешно обновување ќе се движат помеѓу 5% и 100%.

Со својот кориснички интерфејс и лесни за користење функции Cok SMS Recovery го олеснува враќањето на изгубените или случајно избришаните текстови дури и за оние кои не се запознаени со технологијата. Софтверот обезбедува чекор-по-чекор инструкции за тоа како да ги вратите изгубените текстови, па дури и ако прв пат користите таков софтвер, нема потреба да се грижите дали ќе се збуните или преоптоварите.

Една одлична карактеристика за Cok SMS Recovery е неговата способност да ги прегледува обновените пораки пред да ги зачува назад на вашиот уред. Ова значи дека корисниците имаат целосна контрола врз она што сакаат да го вратат назад на нивните телефони без несакани датотеки да зафаќаат простор на нивните уреди.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност и со iOS и Android системите, што значи дека корисниците не треба да се грижат дали нивниот модел на телефон ќе работи со оваа програма или не - работи на сите платформи!

Како заклучок, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која може да помогне во враќањето на изгубените текстови, тогаш не гледајте подалеку од Cok SMS Recovery! Со своите напредни функции, како автоматска анализа и читање на формати на бази на податоци, применливи во различни верзии IOS/Android системи, плус кориснички интерфејс, секој може да го користи без никаква мака!

Целосни спецификации
Издавач Cok Free Software
Страница на издавачи http://www.coksoft.com
Датум на издавање 2017-11-22
Датум на додавање 2017-11-22
Категорија Комуникации
Под категорија Алатки за СМС
Верзија 3.7
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 1240

Comments: