Apowersoft Photo Viewer

Apowersoft Photo Viewer 1.1.4

Опис

Apowersoft Photo Viewer: Крајното решение за датотеките со слики HEIC/HEIF

Дали сте уморни од тоа што не можете да отворате датотеки со слики HEIC/HEIF на вашиот компјутер? Дали сакате сигурен и лесен за користење прегледувач на фотографии што го поддржува овој нов формат на фотографии iOS 11? Не гледајте подалеку од Apowersoft Photo Viewer.

Како прв прегледувач на слики што поддржува директно отворање и прегледување на датотеки со слики HEIC/HEIF, Apowersoft Photo Viewer е менувач на играта во светот на софтверот за дигитални фотографии. Со својот интуитивен интерфејс и многу практични функции, им овозможува на корисниците неспоредливо искуство при гледањето.

Една од најистакнатите карактеристики на Apowersoft Photo Viewer е неговата способност да го прилагоди гледањето на сликите HEIC. Корисниците можат да зумирате или одзумирате, да прикажуваат слики на цел екран или во режим 1:1, да ги ротираат десно или лево и да ги зачувуваат како омилени. Дополнително, корисниците можат да креираат слајд шоу со слики од HEIC кои прикажуваат една фотографија по друга со претходно поставена и фиксна брзина.

Но, Apowersoft Photo Viewer не е ограничен само на гледање слики од HEIC. Исто така, поддржува други популарни формати на слики, вклучувајќи JPG, PNG, TIFF, BMP, GIF и многу повеќе. И ако треба да правите слики од екранот додека го користите софтверот, едноставно кликнете на иконата за слики од екранот или притиснете ги копчињата „Ctrl+Q“ за да го направите тоа.

Можеби еден од најимпресивните аспекти на Apowersoft Photo Viewer е неговиот робустен уредувач на слики. Со оваа алатка што ви стои на располагање, можете да ја менувате големината на сликите според вашите потреби; ротирајте ги ако не се правилно ориентирани; исечете ги така што ќе се видат само одредени делови; додадете различни ефекти како што се филтри или рамки; прилагодете ги нивоата на осветленост за оптимална видливост; и уште повеќе.

И најдобро од се? Не ви е потребен дополнителен софтвер или алатки за да го користите Apowersoft Photo Viewer – тој е брз и удобен бидејќи не бара конверзија или некоја дополнителна активност.

Па зошто да чекаме? Преземете го Apowersoft Photo Viewer денес и почнете да уживате во сите негови неверојатни карактеристики!

Целосни спецификации
Издавач Apowersoft
Страница на издавачи http://www.apowersoft.com
Датум на издавање 2017-11-23
Датум на додавање 2017-11-23
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Прегледувачи на слики
Верзија 1.1.4
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 7
Вкупно преземања 2521

Comments: