Instant WordPress

Instant WordPress 5.3.4

Опис

Инстант WordPress: Крајната пренослива околина за развој на WordPress

Дали сте програмер кој бара лесен и ефикасен начин за креирање и управување со вашата веб-страница на WordPress? Не гледајте подалеку од Instant WordPress, самостојна, пренослива околина за развој што ја претвора секоја Windows машина во целосно функционален WordPress сервер.

Со Instant WordPress, можете да го носите развојот на вашата веб-страница во движење. Без разлика дали работите од дома или на пат, оваа моќна алатка ви овозможува да ја креирате и тестирате вашата веб-локација без потреба од интернет конекција. И со неговата способност да работи од USB-клуч, никогаш не било полесно да се работи на повеќе машини.

Но, што го издвојува Instant WordPress од другите развојни средини? Ајде внимателно да ги разгледаме неговите карактеристики:

Пренослив: со Instant WordPress, нема потреба од комплицирани инсталации или конфигурации. Едноставно преземете го софтверот на вашиот USB клуч или компјутер и почнете да го развивате веднаш.

Самостојно: За разлика од другите развојни средини кои бараат дополнителни софтверски инсталации или приклучоци, Instant WordPress е целосно самостојно решение. Доаѓа опремен со сопствен вграден веб-сервер, PHP и MySQL инсталации кои се стартуваат и прекинуваат автоматски.

Лажни податоци: За да го олесни тестирањето на темите и приклучоците, Instant WordPress доаѓа во комплет со збир на лажни објави и страници за да не треба сами да креирате никакви податоци.

Самоконфигурирање: загрижени сте за конфликти со постоечкиот софтвер на вашата машина? Не биди! Instant Wordpress се конфигурира самостојно, така што нема да се меша со други програми што работат на вашиот компјутер.

Неограничени инсталации: Треба да инсталирате Instant Wordpress повеќе пати? Нема проблем! Можете да го инсталирате онолку пати колку што сакате без да оставите ништо на вашата машина. Едноставно избришете ја папката кога ќе завршите со користење.

Па зошто да изберете Instant Wordpress наместо други развојни средини? За почеток, неговата преносливост го прави идеален за програмери кои секогаш се во движење. Но, освен тоа, неговата леснотија на користење значи помалку време потрошено за конфигурирање на поставките и повеќе време потрошено за создавање одлична содржина за вашата веб-страница.

И ако сето ова звучи премногу добро за да биде вистина - не грижете се! Нудиме бесплатна поддршка преку е-пошта доколку наидете на какви било проблеми додека го користите нашиот производ. Па што чекаш? Преземете го инстант Wordpress денес и видете колку лесно може да биде креирањето и управувањето со вашата веб-страница!

Целосни спецификации
Издавач Corvideon
Страница на издавачи http://www.corvideon.ie
Датум на издавање 2017-11-26
Датум на додавање 2017-11-26
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Софтвер за развој на веб
Верзија 5.3.4
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 101
Вкупно преземања 16243

Comments: