Mini Golf Simulator

Mini Golf Simulator 1.0

Опис

Мини голф симулатор е забавна и возбудлива игра која ви овозможува да ја доживеете возбудата од играње мини-голф во виртуелен свет. Со своите фасцинантни нивоа, сложени искачувања и спуштања, стрмни свиоци и разни пречки, оваа игра ќе ве забавува со часови.

Без разлика дали сте страствен играч на голф или само барате забавен начин да го поминете времето, Mini Golf Simulator е совршен избор. Играта има повеќе нивоа со различен степен на тежина, така што играчите од сите нивоа на вештини можат да уживаат во неа.

Една од најдобрите работи за Mini Golf Simulator е неговиот реалистичен физички мотор. Топката се однесува исто како и во реалниот живот, што додава дополнителен слој на предизвик во играта. Ќе треба внимателно да ги разгледате вашите снимки и соодветно да ја прилагодите вашата цел ако сакате да успеете.

Друга одлична карактеристика на Mini Golf Simulator се неговите интуитивни контроли. Можете лесно да ги приспособите целта и моќта користејќи едноставни гестови со лизгање на екранот на вашиот уред. Ова му олеснува на секој да ги собере и да игра без да му треба претходно искуство со игрите за голф.

Покрај предизвикувачката игра и интуитивните контроли, Mini Golf Simulator може да се пофали и со неверојатна графика која го оживува секое ниво. Од бујни зелени пејзажи до сложени пречки како ветерници и опасности од вода, секој детал е внимателно направен за максимално потопување.

Но, можеби најдоброто нешто за Mini Golf Simulator е колку е забавен! Без разлика дали играте сами или се натпреварувате со пријатели онлајн, оваа игра ќе ве натера да се враќате за повеќе додека се обидувате да го надминете вашиот висок резултат на секое ниво.

Па што чекаш? Преземете го Mini Golf Simulator денес и почнете да ја доживувате сета возбуда што мини-голфот ја нуди!

Целосни спецификации
Издавач GameHitZone
Страница на издавачи http://www.gamehitzone.com
Датум на издавање 2017-11-27
Датум на додавање 2017-11-27
Категорија Игри
Под категорија Спортски игри
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 52

Comments: