MetaMask

MetaMask 3.12.1

Опис

MetaMask - Крајната екстензија на прелистувачот за Ethereum Dapps

Дали барате сигурен и безбеден начин за пристап до дистрибуираните апликации овозможени Ethereum (Dapps)? Не гледајте подалеку од MetaMask, врвната екстензија на прелистувачот што ви овозможува беспрекорна интеракција со блокчејнот од вашиот нормален прелистувач Chrome.

Што е MetaMask?

MetaMask е моќна екстензија која го инјектира Ethereum web3 API во Javascript контекстот на секоја веб-локација, овозможувајќи им на Dapps да чита од блокчејнот. Со MetaMask, можете лесно да креирате и управувате со вашите сопствени идентитети, давајќи ви целосна контрола врз вашите трансакции и обезбедувајќи максимална безбедност.

Како работи?

Кога Dapp сака да изврши трансакција и да пишува на блокчејнот, MetaMask им обезбедува на корисниците безбеден интерфејс за да ја прегледаат трансакцијата пред да ја одобрат или отфрлат. Ова осигурува дека сите трансакции се транспарентни и безбедни, давајќи им на корисниците мир на умот при интеракција со децентрализирани апликации.

Зошто да изберете MetaMask?

Постојат многу причини зошто корисниците избираат MetaMask како нивна екстензија за прелистувач за пристап до Ethereum Dapps. Еве само неколку:

1. Лесно поставување: Започнувањето со MetaMask е брзо и лесно. Едноставно преземете ја наставката од нашата веб-локација или преку веб-продавницата на Chrome, креирајте сметка и започнете со истражување!

2. Беспрекорна интеграција: бидејќи додава функционалност на вашиот вообичаен контекст на прелистувачот, нема потреба да се префрлате помеѓу различни апликации или платформи кога користите MetaMask.

3. Максимална безбедност: со вградените функции за управување со идентитетот и безбедните процеси на одобрување трансакции, можете да бидете сигурни дека сите ваши интеракции со Dapps се безбедни и безбедни.

4. Широка компатибилност: без разлика дали користите Windows или Mac OS X, Chrome или Firefox - MetaMask работи беспрекорно на сите главни платформи.

5. Постојани ажурирања: Нашиот тим на програмери постојано работи на подобрување на нашиот софтвер со додавање нови функции и поправка на грешки кога ќе се појават.

Заклучок

Ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за пристап до дистрибуираните апликации овозможени Ethereum (Dapps), не гледајте подалеку од MetaMask! Со својата беспрекорна интеграција во вашиот нормален контекст на прелистувачот, вградените функции за управување со идентитетот, безбедните процеси за одобрување трансакции и широката компатибилност на големите платформи, Metamask нуди сè што е потребно на едно место! Преземете сега од нашата веб-локација или преку веб-продавницата на Chrome денес!

Целосни спецификации
Издавач MetaMask
Страница на издавачи https://metamask.io
Датум на издавање 2017-12-06
Датум на додавање 2017-12-06
Категорија Прелистувачи
Под категорија Екстензии на Chrome
Верзија 3.12.1
Барања за ОС Windows
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 63

Comments: