Adobe Creative Cloud for Education

Adobe Creative Cloud for Education

Опис

Adobe Creative Cloud for Education: The Ultimate Graphic Design Software

Дали сте студент или едукатор во потрага по врвен софтвер за графички дизајн? Не гледајте подалеку од Adobe Creative Cloud for Education. Овој моќен пакет алатки обединува сè што ви треба за да го создадете вашето најголемо дело, сето тоа на едно место.

Со едно едноставно членство, вие и вашиот тим ќе имате пристап до најновите верзии на сите професионални креативни десктоп апликации на Adobe како Photoshop, Illustrator и многу повеќе. Плус, нови функции и надградби се додаваат веднаш штом ќе бидат достапни. Ова значи дека секогаш ќе работите со врвна технологија која е дизајнирана да ви помогне да ја постигнете вашата креативна визија.

Но, тоа не е се. Со можностите за складирање облак и синхронизација на датотеки, можете со сигурност да пристапите до вашите датотеки каде и да сте – дури и на вашиот мобилен уред. И со лесните опции за споделување, никогаш не било полесно да се соработува со клиенти или колеги на проекти.

Услугите базирани на облак, исто така, ви дозволуваат да креирате и објавувате веб-локации, мобилни апликации, публикации на iPad и содржини за кој било медиум или уред. И со директно вградената интеграција Behance, лесно е да го објавите вашето приспособено портфолио на вашата сопствена URL адреса и да се вклучите во најголемата светска креативна заедница за да добиете инспирација, да добивате повратни информации од други креативци ширум светот.

Но, можеби најважно од сè е како Creative Cloud помага да се одржи сè организирано во една централна контролна табла, така што идеите остануваат свежи додека датотеките остануваат лесно достапни на повеќе уреди одеднаш без да бидат расфрлани насекаде! Можете исто така да управувате со известувањата за поставките за фонтови со членовите на тимот за десктоп апликации во рамките на оваа контролна табла!

Нашата визија за Creative Cloud оди подалеку од само нудење на нашите креативни апликации за преземање; градиме платформа која им овозможува на корисниците да работат кога сакаат каде што сакаат, додека заедницата ја правиме клучен дел од нивниот процес, овозможувајќи работни текови базирани на облак кои овозможуваат откривање на соработка во рамките на оваа огромна мрежа на креативци ширум светот!

Значи, ако барате се-во-едно решение кое ќе ви помогне да ја подигнете вашата креативност до нови височини - не гледајте подалеку од Adobe Creative Cloud for Education!

Целосни спецификации
Издавач Adobe Systems
Страница на издавачи https://www.adobe.com/?sdid=FMHMZG8C
Датум на издавање 2017-12-06
Датум на додавање 2017-12-06
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за објавување работна површина
Верзија
Барања за ОС Windows
Барања None
Цена $19.99
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 48

Comments: