DVDFab Media Player (Free)

DVDFab Media Player (Free) 3.2.0.1

Windows / Fengtao Software / 502964 / Целосни спецификации
Опис

DVDFab медиа плеер: Врвен видео плеер за Windows

Дали сте уморни од користење медиа плеери кои не можат да ги репродуцираат вашите омилени Blu-ray или DVD дискови? Дали сакате плеер што може да ракува со сите видови видео датотеки, вклучувајќи ISO слики и папки? Не гледајте подалеку од DVDFab Media Player, водечки софтвер за Blu-ray плеер во светот.

Со DVDFab Media Player, можете да уживате во омилените филмови и ТВ серии со неверојатна висока дефиниција. Без разлика дали гледате класичен филм или најновото блокбастер издание, овој моќен софтвер има сè што ви треба за да го извлечете максимумот од вашето гледање.

Целосно мени за навигација за Blu-ray филмови

Една од најистакнатите карактеристики на DVDFab Media Player е неговото целосно мени за навигација за Blu-ray филмови. Ова ви овозможува да имате целосна контрола врз вашето доживување при гледањето, од избирање поглавја до прилагодување на поставките за аудио и титл. Алтернативно, ако претпочитате порационализиран пристап, можете да изберете да го репродуцирате само главниот филм.

Целосна поддршка на Cinavia заштитени Blu-ray и видеа

Друга импресивна карактеристика е неговата способност целосно да поддржува Blu-ray и видеа заштитени од Cinavia. Ова го прави првиот софтвер за плеер во светот кој може лесно да ги репродуцира овие типови датотеки. Нема да мора да се грижите за какви било прекини или дефекти додека ја гледате омилената содржина.

Бесплатна игра засекогаш

DVDFab Media Player е достапен како бесплатен софтвер под еден услов: мора да се користи само за репродукција на Blu-ray и DVD ISO датотеки, папки со филмови и други видеа во популарни формати. Ова значи дека откако ќе се преземе на вашиот компјутерски систем, ќе остане бесплатен засекогаш!

Променете ја кожата ако сакате

Ако прилагодувањето е важно за вас, тогаш не гледајте подалеку од DVDFab Media Player! Постојат неколку вградени шаблони за кожа достапни за корисници кои сакаат поинаков изглед и чувство од интерфејсот на нивниот медиа плеер. И повеќе скинови ќе бидат додадени во идните ажурирања, затоа внимавајте!

Навремено дешифрирање на новообјавени филмови

DVDFab Media Player секогаш поддржува новообјавени филмови се додека има пристап до интернет конекција што им овозможува моќни способности на серверот - осигурувајќи дека корисниците никогаш нема да ги пропуштат своите омилени филмови или ТВ емисии поради застарената технологија за дешифрирање.

Екстремно брзата брзина ви заштедува време

Конечно - брзина! Со неговата екстремно брза брзина на стартување и брзина на вчитување, нема чекање при користење на овој софтвер - обезбедувајќи супериорно корисничко искуство секој пат!

Заклучок:

Севкупниот DVDFab Media Player нуди неспоредливо доживување при гледањето со неговите целосно опции на менито за навигација за Blu-ray; поддршка за Cinavia заштитени Blu-ray/видеа; опција за бесплатна игра засекогаш; приспособливи кожи; навремена технологија за дешифрирање што овозможува пристап дури и кога новите изданија се појавуваат во кината ширум светот; плус молскавични брзини, осигурувајќи се дека никогаш нема одложувања за време на репродукцијата! Па зошто да чекаме? Преземете сега на www.dvdfab.cn/media-player.htm денес!

Преглед

DVDFab Media Player овозможува репродукција на сите видови медиуми на вашиот компјутер, од преземени видеа на YouTube до Blu-ray дискови. Само додадете ги вашите видеа, а потоа седнете и уживајте во шоуто.

Добрите

Убав интерфејс: DVDFab Media Player претставува јасен, рационализиран интерфејс до кој корисниците од сите нивоа на искуство ќе го сметаат за достапен. Можете да отворате датотеки од вашиот компјутер или од DVD или Blu-ray, и сите видеа што ги додавате ќе се појават во список на десната страна од прозорецот за гледање. Кога гледате филм, можете да ја скриете таа листа за да ја зголемите областа за гледање.

Опции за гледање: можете да го прилагодите соодносот и да поставите други поставки за гледање директно од главниот интерфејс на апликацијата, вклучително и менување на скинови. Изберете Брз и едноставен режим за само да го гледате вашиот филм или одлучете се за режимот за целосна навигација за подобрено искуство на гледање Blu-ray.

Конс

Треба да се поврзете: DVDFab Media Player бара интернет конекција за репродукција на Blu-ray-дискови. Меѓутоа, кога не сте поврзани, можете да репродуцирате други медиуми веќе преземени на вашиот компјутер.

Крајна линија

DVDFab Media Player е добра, сеопфатна програма за репродукција на Blu-ray и други медиуми. Ви дава сè што сакате за да го максимизирате вашето искуство на гледање во пристапен пакет што го олеснува наоѓањето на функциите што ги барате.

Забелешка на уредниците: Ова е преглед на пробната верзија на DVDFab Media Player 2.4.0.0.

Целосни спецификации
Издавач Fengtao Software
Страница на издавачи http://www.dvdfab.cn
Датум на издавање 2017-12-10
Датум на додавање 2017-12-10
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 3.2.0.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 7
Вкупно преземања 502964

Comments: