Elements+ for Adobe Photoshop Elements 2018

Elements+ for Adobe Photoshop Elements 2018 10.0

Windows / Andrei Doubrovski / 1085 / Целосни спецификации
Опис

Elements+ за Adobe Photoshop Elements 2018 е моќен додаток кој ги отклучува скриените карактеристики на Adobe Photoshop Elements. Како што можеби веќе знаете, Adobe Photoshop Elements е популарен софтвер за графички дизајн кој е дизајниран да ги задоволи потребите и на почетниците и на професионалците. Сепак, му недостасуваат некои суштински карактеристики кои се присутни во целосната верзија на Photoshop.

Ова е местото каде што Elements+ ни доаѓа. Ви овозможува пристап до сите скриени функции на PSE, што ви го олеснува создавањето прекрасни дизајни и графики. Со овој додаток, можете да ја подигнете вашата креативност до нови височини и да истражувате нови можности.

Една од најдобрите работи за Elements+ е тоа што доаѓа со автоматско инсталирање. Ова значи дека не треба да следите комплицирани инструкции или рачно да копирате датотеки. Процесот на инсталација е брз и лесен, што ви овозможува веднаш да започнете со користење на оваа моќна алатка.

Elements+ нуди широк опсег на функции кои стандардно не се достапни во PSE. На пример, ви овозможува да користите стилови на слоеви, како што се отсекување, потези, сенки и сјај на слоевите на текстот. Можете исто така да нанесувате маски за слоеви на слоевите за прилагодување и да користите режими за мешање како „Преклопување“ или „Мека светлина“ на нив.

Друга одлична карактеристика на Elements+ е неговата способност да работи со канали директно од панелот Layers на PSE. Ова им олеснува на корисниците кои се запознаени со каналите во целосен Photoshop, но сметаат дека ги нема во PSE.

Elements+ вклучува и неколку алатки за автоматизирање на повторувачки задачи како што се промена на големината на сликите или примена на филтри низ повеќе слоеви одеднаш. Овие алатки можат да заштедат време и напор кога работите на големи проекти или групи на слики.

Покрај овие напредни функции, Elements+ вклучува и неколку подобрувања за постоечките функции во PSE, како што се додавање повеќе опции за корекција на боја или подобрување на точноста на алатките за селекција.

Севкупно, ако барате додаток кој ќе ви помогне да го отклучите целиот скриен потенцијал во Adobe Photoshop Elements 2018, истовремено обезбедувајќи дополнителна функционалност што не се наоѓа природно во самиот софтвер - тогаш не гледајте подалеку од Elements+. Со неговиот лесен процес на инсталација и широк список на функции дизајнирани специјално за подобрување на вашите можности за работниот тек - нема подобар избор таму!

Целосни спецификации
Издавач Andrei Doubrovski
Страница на издавачи http://simplephotoshop.com
Датум на издавање 2017-12-20
Датум на додавање 2017-12-19
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фотошоп приклучоци и филтри
Верзија 10.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Adobe Photoshop Elements 2018
Цена Free to try
Преземања неделно 10
Вкупно преземања 1085

Comments: