Immortal - Unchained

Immortal - Unchained 1.0

Windows / Toadman Interactive / 20 / Целосни спецификации
Опис

Immortal - Unchained: The Ultimate Hardcore Shooter за љубителите на Action-RPG

Дали сте подготвени да тргнете на патување низ деветте светови и да ја откриете мрачната вистина зад нивната претстојна пропаст? Не гледајте подалеку од Immortal - Unchained, првиот хардкор стрелец за жанрот Action-RPG.

Разбудени од вашиот вечен затвор, мора да се борите до центарот на секој свет за да откриете кои сте и зошто тие завршуваат. Со свет во распаѓање инспириран од научна фантастика и хорор, Immortal нуди извонредно искуство што ќе ве држи на работ од почеток до крај.

Но, не дозволувајте неговите RPG корени да ве измамат - Immortal е сè за стратешка борба против смртоносните паметни непријатели. Ќе ви требаат брзи рефлекси и остра цел додека се движите низ уникатните предизвици на секој свет.

За да ви помогне во потрагата, Immortal нуди низа уникатни пиштоли, оклоп и специјални оружја што може да се приспособат за да одговараат на вашиот стил на игра. Без разлика дали се работи за снајпер со долг дострел или борба со меле одблиску и лична, има по нешто за секого во оваа игра.

Но, она што навистина го издвојува Immortal е неговото непростливо ниво на тежина. Ова не е игра каде што можете едноставно да трчате и да пукате на вашиот пат низ секоја средба - внимателното планирање и извршување се клучни ако се надевате дека ќе преживеете.

Значи, ако барате предизвик за разлика од кој било друг во жанрот Action-RPG, не гледајте подалеку од Immortal - Unchained. Со својата извонредна градба на светот, стратешката борбена механика и приспособливите опции за опрема, сигурно ќе ги држи на ум и најискусните гејмери.

Целосни спецификации
Издавач Toadman Interactive
Страница на издавачи http://toadmaninteractive.com/
Датум на издавање 2017-12-21
Датум на додавање 2017-12-21
Категорија Игри
Под категорија Играње улоги
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 20

Comments: