Auction Data Wizard

Auction Data Wizard 2.20.42.122

Windows / Imagoscape Enterprise / 1064 / Целосни спецификации
Опис

Волшебник за податоци за аукција: Крајната алатка за продавачите на аукција

Дали сте продавач на аукција во потрага по моќна алатка која ќе ви помогне да управувате со вашите огласи на повеќе платформи? Не гледајте подалеку од Auction Data Wizard, врвното софтверско решение за конвертирање и управување со датотеки со податоци за аукциите од широк опсег на извори.

Со Auction Data Wizard, можете брзо и лесно да увезувате, извезувате и конвертирате огласи од популарните аукциски сајтови како eBay, Amazon, Alibris и многу повеќе. Без разлика дали сакате да го рационализирате процесот на објавување или да го проширите досегот на повеќе платформи, овој софтвер има се што ви треба за да успеете.

Еве подетален поглед на некои од клучните карактеристики што го прават Волшебникот за податоци за аукциите толку вредна алатка за продавачите на аукции:

Листа за увоз и извоз

Еден од најголемите предизвици со кои се соочуваат продавачите на аукции е управувањето со нивните огласи на повеќе платформи. Со толку многу различни локации за следење - секоја со свој уникатен формат на датотека - може да биде тешко да се остане организиран и ефикасен.

Тоа е местото каде што доаѓа волшебникот за податоци за аукциите. Овој моќен софтвер ви овозможува да увезувате и извезувате огласи од широк опсег на популарни аукциски сајтови, вклучувајќи ги AbeBooks HomeBase, Alibris, Amazon, AtomicMall, CQout Delcampe Lister, eBay Turbo Lister, eBid Ninja Lister, eCrater, Etsy Facebook Payvment Storefront Google Base, iOffer MyAuctionPlanet OZtion Express Lister Trade Me Trading Post Ad Tools Plus за UIEE аукција и книги.

Без разлика дали сакате да ги префрлите вашите постоечки огласи помеѓу различни платформи или едноставно сакате полесен начин да управувате со сите ваши аукции на едно место, Волшебникот за податоци за аукциите го олеснува тоа.

Конвертира огласи помеѓу платформи

Покрај увозот и извозот на огласи, Волшебникот за податоци за аукција ви овозможува и да ги конвертирате помеѓу различни платформи. Ова значи дека ако имате оглас на една локација, но го сакате на друга, можете лесно да го префрлите без да започнете од нула.

На пример, корисниците на AbeBooks можат да ги претворат своите огласи во формати компатибилни со eBay, eBid, OZtion и Trading Post; корисниците на Alibris можат да ги претворат своите огласи во формати компатибилни со eBay; и корисниците на Bonanza можат да ги претворат своите огласи во формати компатибилни и со eBay и со Etsy . Други поддржани конверзии вклучуваат Delcampe-to-eBay/eBid,eBay-to-Amazon/AtomicMall/Bonanza/CQout/Delcampe/eBid/eCrater/Etsy/Facebook/iOffer/MyAuctionPlanet/OZtion/Shopify/Trading Post/BUIEE-книги; до-AbeBooks/Delcampe/eBay/OZtion/Trading Post;eCrater-to-eBay;Etsy-to-Bonanza/eBay;Google Base-to-eBay/eBid/OZtion;iOffer-to-eBay;OZtion-to-AbeBooks/ eBay/eBid/Trading Post, и Trading Post-to-eBay/OZtion.

Самата оваа функција го прави Волшебникот за податоци за аукциите непроценлива алатка за секој продавач кој сака максимална флексибилност кога станува збор за управување со нивните аукции онлајн.

Други карактеристики

Покрај неговата основна функционалност како увозник/извозник/конвертор, Волшебникот за податоци за аукција вклучува и неколку други корисни функции дизајнирани специјално за продавачите на аукција:

- Волшебник за увоз: Овозможува лесно увоз на датотеки ограничени со јазичиња

- Промена на големината/конвертор на слики: Помага во оптимизирање на сликите за употреба на аукции

- Креатор на каталог на книги: Создава каталози на записи со книги кои се компатибилни со eBay Turbo Lister

- Извозник на терен: ги извезува избраните полиња од аукции како текстуални датотеки ограничени со јазичиња

- Увозник на датотеки со ограничени јазичиња: увезува инвентар, добавувач и податоци за клиентите преку датотеки ограничени со јазичиња

- Апликатор за шаблони за книги: ги применува шаблоните за книги директно на полето за опис на eBay

Сите овие функции беспрекорно работат заедно во рамките на софтверскиот интерфејс, што им го олеснува дури и на почетниците или оние кои не се запознаени со сложените технички процеси, веднаш да започнат со користење на оваа моќна алатка!

Заклучок

Ако сте сериозни во врска со продажбата на артикли преку онлајн аукции, потребна ви е секоја можна предност. Преземете ја вашата копија денес и започнете со рационализација на процесот на продажба на вашата аукција!

Целосни спецификации
Издавач Imagoscape Enterprise
Страница на издавачи http://auctiondatawizard.imagoscape.com
Датум на издавање 2017-12-26
Датум на додавање 2017-12-26
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 2.20.42.122
Барања за ОС Windows 10, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1064

Comments: