Coolmuster Data Recovery for iTunes

Coolmuster Data Recovery for iTunes 2.1.50

Windows / Coolmuster Studio / 159 / Целосни спецификации
Опис

Coolmuster Data Recovery за iTunes е моќен софтвер кој ви помага да ги вратите изгубените или избришаните податоци од вашиот iPhone, iPad или iPod. Тој е дизајниран да ви помогне да ги вратите податоците што се случајно избришани, изгубени поради надградби на iOS или џеилбрејк или затоа што вашиот уред бил изгубен, украден или скршен.

Овој софтвер е специјално дизајниран за корисниците на iTunes и iPod кои сакаат да ги обноват своите податоци без да мора да го поврзат својот уред со компјутерот. Со Coolmuster Data Recovery за iTunes, можете лесно да ги скенирате и извлечете iTunes резервните датотеки на вашиот iDevice на Windows.

Клучни карактеристики:

1. Кога ви треба обнова на податоци од iTunes?

Губењето на податоци може да се случи во секое време и може да биде фрустрирачко кога важните датотеки се случајно избришани. Coolmuster Data Recovery за iTunes е корисно кога треба да ги вратите податоците од вашиот iPhone, iPad или iPod поради различни причини како што се:

- Случајно бришење важни датотеки

- Враќање на вашиот iPhone на оригинални фабрички поставки без резервна копија

- Изгубени податоци по надградба на iOS 6 или затворање

- Вашиот iOS уред е изгубен, украден или скршен

2. Скенирајте и извадете резервна копија на iTunes од вашиот iDevice

Ако сте ги изгубиле сите податоци за iPhone/iPad/iPod без резервна копија, тогаш не грижете се! Со Coolmuster Data Recovery за iTunes можете да ги најдете назад од автоматски пронајдените и наведени датотеки за резервни копии на iTune на Windows.

Софтверот ги поддржува сите iOS уреди, вклучувајќи iPhone 5/4/4S/SE/6/6 Plus/7/7 Plus/X/XR/XS/XS Max/, iPad 4 (iPad со Retina Display), iPad mini/Air/ Air 2/pro/new pro, новиот iPad (iPad Pro), iPad 2 (iPad mini) и iPod Touch 5-та генерација /4-та генерација.

3. Прегледајте и проверете ја содржината на резервната копија

Пред да започне процесот на обновување, дозволено ви е да прегледувате која било датотека директно во програмата. Оваа функција им овозможува на корисниците да ги проверуваат информациите за датотеката за обновување пред да продолжат со процесот на обновување. може да ги прегледате контактите во детали, вклучувајќи адреси, работни места итн. Прегледајте ги другите датотеки по категорија со оригинален квалитет.

4.Вратете ги вашите датотеки со еден клик

Сите датотеки на резервната датотека на iTune може да се обноват со еден клик. Што повеќе? Потребно е само да ги означите сите датотеки што треба да се преземат. Без оглед на типот на уредот, Coolmuster поддржува до десет различни типови на формати на датотеки, вклучително и Camera Roll Photo Stream Contacts Messages Историја на повици Календар Белешки Потсетници Гласовни белешки Обележувачи на Safari. Сите овие поддржани формати ќе бидат обновени сериски со нула загуба на квалитет.

Генерално, Coolmuster Data Recovery за iTune обезбедува сигурно решение кога станува збор за враќање на важни информации од уредите на Apple. Софтверот нуди интерфејс лесен за користење што го прави достапен дури и ако некој нема претходно искуство со користење слични алатки. Способноста на ова алатката што може да извлекува резервни копии на iTune автоматски ја прави да се издвојува меѓу своите конкуренти. Coolmuster нуди и бесплатна пробна верзија за корисниците да добијат шанса да ги тестираат нејзините способности пред да донесат одлука за купување. Па зошто да не ја пробате оваа алатка денес?

Целосни спецификации
Издавач Coolmuster Studio
Страница на издавачи https://www.coolmuster.com/
Датум на издавање 2018-01-18
Датум на додавање 2018-01-18
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 2.1.50
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 159

Comments: