Coolmuster iPhone Backup Extractor

Coolmuster iPhone Backup Extractor 2.1.53

Windows / Coolmuster Studio / 1896 / Целосни спецификации
Опис

Coolmuster Извлекувач на резервни копии за iPhone: врвното решение за софтверот iTunes и iPod

Дали сте корисник на iPhone кој изгубил важни податоци поради дефект на уредот или случајно бришење? Дали некогаш сте се обиделе да го вратите вашиот iPhone од резервната датотека на iTunes, само за да откриете дека датотеката не е читлива? Ако е така, тогаш ви треба Coolmuster iPhone Backup Extractor.

Овој софтвер е првата самостојна програма за извлекување на iPhone во светот која е посветена да им помогне на корисниците лесно да ги извлечат резервните датотеки на iPhone од iTunes на Windows. Со оваа моќна алатка, можете да ја вратите целата резервна датотека на iPhone или да обновите одредени датотеки со само еден едноставен клик.

Зошто ви е потребен извлекувач на резервни копии на iPhone?

Одговорот лежи во типот на датотека на резервната датотека. Резервната датотека на iTunes не е вообичаена датотека, туку датотека SQlitedb што не може да се чита. Дури и ако ја пронајдете резервната датотека, не можете да ја извадите нејзината содржина од неа, а камоли да ја вратите на вашиот iPhone. Ова е местото каде што софтверот на Coolmuster доаѓа од рака.

Карактеристики и придобивки

1. Лесно извлекување на целата ваша резервна датотека

Со софтверот на Coolmuster, извлекувањето на целата резервна копија од iTunes на Windows станува лесно. Сè што е потребно е еден клик и Voila! Целата ваша резервна копија ќе биде преземена и наведена одделно по категорија во десниот прозорец.

2. Селективно враќање на специфични датотеки

Ако не сакате да ја вратите целата резервна копија, туку само одредени датотеки како што се контакти или пораки, тогаш овој софтвер ве опфати и вас! Тоа им овозможува на корисниците да ги обноват датотеките селективно со леснотија.

3. Компатибилност со повеќе уреди со iOS

Софтверот на Coolmuster ги поддржува сите уреди со iOS, вклучително и iPhone (iPhone 12/11/XS/XR/X/8/7/6s), iPad (iPad Pro/Air/mini) и iPods (iPod touch/shuffle/nano/класичен). Значи, без разлика кој уред го имате, оваа алатка ќе работи беспрекорно за сите!

4. Кориснички интерфејс

Интерфејсот на софтверот на Coolmuster е интуитивен и лесен за користење дури и за поединци кои не се запознаени со технологијата. Не ви треба никакво техничко знаење или вештини за ефективно да ја користите оваа алатка.

5. Брзи брзини на екстракција

Овој софтвер може да се пофали со брзи брзини на извлекување кои заштедуваат време додека брзо се вадат податоци од резервни копии без никакви проблеми!

6. Безбеден и безбеден процес на обновување податоци

Coolmuster обезбедува безбедни и безбедни процеси за обновување на податоците со користење на напредни алгоритми за шифрирање кои ги штитат корисничките податоци при екстракција.

7. Достапна е бесплатна пробна верзија

Можете да го испробате софтверот на Coolmuster пред да го купите со преземање на неговата бесплатна пробна верзија која им овозможува на корисниците ограничен пристап, но сепак обезбедува доволно функционалност за цели на тестирање.

Заклучок:

Како заклучок, ако барате сигурно решение за враќање на изгубените податоци од резервните копии на вашите iOS уреди зачувани на iTunes на компјутерите со Windows - не гледајте подалеку од иновативната линија на производи на CoolMusters! Нивниот водечки производ - „CoolMusters'iPhone Backup Extractor“ - нуди неспоредливи карактеристики како селективни опции за обновување заедно со компатибилност на повеќе уреди на Apple што го прави совршен избор меѓу другите слични производи достапни денес!

Целосни спецификации
Издавач Coolmuster Studio
Страница на издавачи https://www.coolmuster.com/
Датум на издавање 2018-01-18
Датум на додавање 2018-01-18
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 2.1.53
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows 98, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1896

Comments: