myTuner

myTuner 1.1

Windows / Appgeneration Software / 1812 / Целосни спецификации
Опис

myTuner Radio е моќен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува да слушате FM радио и онлајн радио од целиот свет. Со интерфејс кој е лесен за користење, myTuner Radio е дизајнирано да ви го даде најдоброто искуство кога станува збор за слушање на вашите омилени радио станици и подкасти.

Со myTuner Radio, можете да пристапите до повеќе од 50.000 радио станици од над 200 земји и територии. Без разлика дали барате спортски, вести, музички или хумористични емисии, myTuner Radio ве покрива. Можете лесно да пребарувате низ различни категории и да ја изберете онаа што одговара на вашето расположение.

Една од најимпресивните карактеристики на myTuner Radio е неговата способност да ви овозможи да ги следите вашите омилени емисии и повеќе од 1 милион подкасти. Можете лесно да пребарувате за кој било подкаст по име или тема користејќи ја алатката за пребарување обезбедена во апликацијата. Откако ќе го најдете, едноставно додајте го во списокот со омилени за никогаш повеќе да не пропуштите епизода.

Друга одлична карактеристика на myTuner Radio е неговата способност да покаже која песна моментално се репродуцира на одредена станица (во зависност од станицата). Оваа функција им олеснува на љубителите на музика кои сакаат да знаат што се репродуцира во кое било време.

Алатката за пребарување во myTuner Radio им олеснува на корисниците брзо да ги пронајдат своите омилени станици или подкасти. Едноставно внесете клучен збор поврзан со она што го барате и притиснете Enter. Апликацијата ќе ги прикаже сите релевантни резултати во рок од неколку секунди.

Додавањето станица или подкаст како омилен во myTuner Radio не може да биде полесно! Едноставно кликнете на иконата за срцето до која било станица или подкаст што ве интересира и таа автоматски ќе се додаде во списокот со омилени.

Важно е да се напомене дека за користење на myTuner потребна е интернет конекција или преку 3G/4G мрежи или преку Wi-Fi мрежи. Може да има некои случаи кога одредени радио станици не работат поради привремени проблеми со недостапноста на преносот.

Генерално, ако барате софтвер за MP3 и аудио со широки можности кога станува збор за слушање FM радио и онлајн радио од целиот свет, тогаш не гледајте подалеку од Mytuneer!

Целосни спецификации
Издавач Appgeneration Software
Страница на издавачи http://www.appgeneration.com
Датум на издавање 2018-01-24
Датум на додавање 2018-01-24
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 10
Вкупно преземања 1812

Comments: