Own Office

Own Office 1.0

Windows / Secube Technology / 73 / Целосни спецификации
Опис

Own Office е моќен и разновиден канцелариски пакет кој нуди низа функции кои ќе ви помогнат да управувате со вашиот бизнис поефикасно. Без разлика дали треба да креирате документи, табели или презентации, Сопствената канцеларија има се што ви треба за да ја завршите работата.

Една од клучните придобивки на Own Office е неговата компатибилност со Microsoft Office. Ова значи дека ако сте навикнати да работите со Word, Excel или PowerPoint, ќе ви биде лесно да преминете во сопствена канцеларија. Можете да отворате и уредувате датотеки создадени во Microsoft Office без никакви проблеми.

Но, она што го издвојува Own Office од другите канцелариски пакети е неговата посветеност да биде бесплатен и софтвер со отворен код. Ова значи дека секој може да го користи бесплатно без да се грижи за такси за лиценцирање или ограничувања за тоа како го користи. И бидејќи изворниот код е слободно достапен, програмерите можат да го менуваат и подобруваат софтверот по потреба.

Да разгледаме подетално некои од функциите што ги нуди Сопствената канцеларија:

Обработка на текст:

Процесорот на текст во Own Office ги нуди сите основни функции што би ги очекувале од канцеларискиот пакет - опции за форматирање како задебелување и закосување на текстот, создавање списоци и табели со точки - како и некои напредни функции како функционалноста за спојување пошта. Можете исто така да ги зачувате вашите документи во различни формати, вклучувајќи. docx (Microsoft Word),. odt (Текст за отворен документ) и. pdf.

Апликација за табеларни пресметки:

Апликацијата за табеларни пресметки во сопствената канцеларија ви овозможува лесно да креирате сложени табели. Ги вклучува сите стандардни функции како SUM(), AVERAGE(), MAX(), MIN() итн., како и понапредни функции како VLOOKUP() и HLOOKUP(). Можете исто така да креирате графикони врз основа на вашите податоци за лесна визуелизација.

Програма за презентација:

Програмата за презентација во сопствена канцеларија ви овозможува брзо и лесно да креирате слајдови со професионален изглед. Ги вклучува сите стандардни распореди на слајдови (слајдови со наслов, точки итн.) како и некои покреативни (распоред на фото албум). Можете да додавате анимации/транзиции помеѓу слајдовите за дополнителен визуелен интерес.

Карактеристики на соработка:

OwnOffice ја олеснува соработката дозволувајќи им на повеќе корисници да работат на документ истовремено користејќи ја функцијата за уредување во реално време слична на Google Drive што ја прави тимската соработка беспрекорна

Заклучок:

Генерално, ако барате прифатлива алтернатива за скапиот канцелариски пакет на Microsoft, тогаш не гледајте подалеку од OwnOffice! Со својот широк опсег на функции, вклучувајќи и способности за обработка на текст; апликации за табеларни пресметки; програми за презентација; компатибилност со производите на Microsoft; Функцијата за уредување во реално време што ја прави непречена тимска соработка - овој софтвер има сè што е потребно за ефикасно управување со бизнисите, додека останува рентабилно на секој чекор!

Целосни спецификации
Издавач Secube Technology
Страница на издавачи http://www.secube.com.tr
Датум на издавање 2018-02-08
Датум на додавање 2018-02-08
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 73

Comments: