XenArmor Social Media Blocker

XenArmor Social Media Blocker 1.0.0.1

Windows / XenArmor Global Security Solutions / 32 / Целосни спецификации
Опис

XenArmor Social Media Blocker е моќен безбедносен софтвер дизајниран да ви помогне веднаш да блокирате популарни социјални мрежи како Facebook, Twitter, YouTube и многу други. Со овој софтвер за претпријатие, можете лесно да ги спречите вашите вработени или членови на семејството да пристапуваат до веб-страниците на социјалните медиуми за време на работното време или времето на студирање.

Овој софтвер работи во скришум режим и ги блокира социјалните мрежи низ сите прелистувачи и апликации на вашиот компјутер. Не бара никакви приклучоци или програми што работат во заднина, осигурувајќи дека нема да ги забави перформансите на вашиот систем.

Покрај стандардните социјални мрежи, XenArmor Social Media Blocker исто така ви овозможува да додавате и блокирате сопствени социјални мрежи или веб-локации преку напредни поставки. Оваа функција ви дава целосна контрола врз кои веб-локации се достапни на вашиот компјутер.

Една од клучните придобивки од користењето на XenArmor Social Media Blocker е нејзиниот лесен за користење панел за поставки што ви овозможува фино да ги прилагодите операциите за блокирање/одблокирање. Можете да го прилагодите однесувањето на софтверот според вашите специфични потреби и преференции.

Друга корисна карактеристика на овој безбедносен софтвер е неговото мени со десен клик што овозможува брзи операции за блокирање/одблокирање/отстранување. Дисплејот во боја, исто така, помага да се идентификуваат блокираните/одблокираните социјални мрежи на прв поглед.

Ако треба да потврдите дали одредена веб-локација е блокирана од XenArmor Social Media Blocker, едноставно користете ја функцијата „Посетете ја веб-страницата“ за брза проверка. Дополнително, овој безбедносен софтвер генерира сеопфатен извештај за статусот на социјалната мрежа во формат на датотека HTML/CSV за лесна анализа.

За да се обезбеди максимална заштита од неовластен пристап, XenArmor Social Media Blocker вклучува заштита со лозинка за најава што ги спречува другите да пристапат до неа без дозвола.

Кога купувате XenArmor Social Media Blocker од нашата веб-локација, нудиме бесплатен стандарден план за поддршка за да добиете техничка помош секогаш кога е потребно. Ние, исто така, обезбедуваме 30-дневна гаранција за враќање на парите, така што клиентите можат слободно да нарачуваат со сигурност, знаејќи дека немаат што да изгубат ако не се задоволни со нивното купување.

Како заклучок, ако сакате целосна контрола врз кои веб-локации се достапни на вашиот компјутер, а истовремено обезбедувате максимална продуктивност за време на работното време или времето за учење за себе или за другите околу вас, тогаш не гледајте подалеку од XenArmor Social Media Blocker!

Целосни спецификации
Издавач XenArmor Global Security Solutions
Страница на издавачи http://www.xenarmor.com
Датум на издавање 2018-02-18
Датум на додавање 2018-02-18
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Родителска контрола
Верзија 1.0.0.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 32

Comments: