Grammar and Spelling Checker by Ginger

Grammar and Spelling Checker by Ginger 2.0.7

Windows / Ginger Software / 577 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од правење правописни и граматички грешки во вашата писмена комуникација? Дали сакате да ги подобрите вашите англиски вештини и да пишувате со сигурност? Не гледајте подалеку од Проверката на граматика и правопис на Џинџер!

Џинџер страницата е врвна алатка за пишување, која нуди целосен сет на функции за да се осигура дека ќе го извлечете максимумот од сите ваши пишани комуникации. Без разлика дали сте мајчин или не мајчин англиски јазик, Џинџер страницата може да ви помогне да го подобрите вашето пишување во деловната кореспонденција, академските документи и социјалното пишување.

Со контекстуалната граматика на Ginger Page, можете да бидете сигурни дека вашите реченици се граматички точни. Софтверот ја анализира секоја реченица во контекст за да обезбеди точни предлози за корекции. Оваа одлика е особено корисна за оние што не зборуваат мајчин јазик, кои може да се борат со сложените граматички правила.

Покрај граматичката проверка, Ginger Page вклучува и проверка на правопис што ги фаќа дури и најчестите правописни грешки. Со оваа алатка на дофат на раката, никогаш повеќе нема да се грижите за погрешно пишување зборови.

Но, тоа не е сè - Ginger Page нуди и синоними и преводи за зборови за да можете да го проширите вашиот вокабулар и да комуницирате поефективно. Софтверот вклучува дури и речник за да можете да барате дефиниции во движење.

Една од најдобрите работи за Џинџер страницата е нејзината разновидност - работи беспрекорно со Chrome за да можете да ја користите на сите ваши омилени веб-локации. Без разлика дали пишувате е-пошта или објавувате на социјалните мрежи, Ginger Page ве покрива.

Па зошто да чекаме? Започнете да ја подобрувате вашата англиска комуникација денес со Grammar and Spelling Checker by Ginger!

Целосни спецификации
Издавач Ginger Software
Страница на издавачи http://www.gingersoftware.com
Датум на издавање 2018-02-26
Датум на додавање 2018-02-26
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Јазичен софтвер
Верзија 2.0.7
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања Google Chrome
Цена Free
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 577

Comments: