Mini Football Head Soccer for Windows 10

Mini Football Head Soccer for Windows 10 2016.225.1615.0

Опис

Mini Football Head Soccer за Windows 10 е врвната фудбалска игра што ќе ве забавува со часови. Со својата импресивна графика и реалистична игра, оваа игра сигурно ќе стане вашиот избор кога станува збор за играње фудбалски игри на вашиот компјутер.

Најдобар мини фудбалски натпревар за 2016 година!

Mini Football Head Soccer е прогласен за најдобар мини фудбалски натпревар за 2016 година, и лесно е да се види зошто. Играта нуди широк спектар на карактеристики што ја прават да се издвојува од другите фудбалски игри на пазарот. Од приспособливи играчи до различни типови натпревари, Mini Football Head Soccer има сè што ви е потребно за да уживате во возбудливото гејмерско искуство.

Клучни карактеристики

способности

Една од истакнатите карактеристики на Mini Football Head Soccer е неговиот систем за способности. Можете да изберете од четири различни способности: брзина, пукање, скок и издржливост. Секоја способност ќе ви помогне да ги подобрите вашите перформанси на теренот и да ви даде предност пред вашите противници.

Играјте различни видови натпревари

Mini Football Head Soccer нуди разновидни типови натпревари кои одговараат на различни преференции. Без разлика дали сакате брз почеток на натпреварот или сакате да играте режим на кариера со други вистински играчи во една лига или да го предизвикувате вашиот пријател во натпреварите дома-гости или дури и да учествувате на неделни турнири како Лигата на шампионите или Светското првенство - има по нешто за секого!

Популарни играчи

Друга возбудлива карактеристика е можноста да го прилагодите вашиот плеер со купување пакети, комплети, чизми и многу повеќе! Можете исто така да играте со некои популарни играчи како Меси, Роналдо, Суарез и многу други! Со кого сакаш да си играш? Оставете го нивното име во прегледот!

Графика и звучни ефекти

Графиките се неверојатно реалистични што го прави секој потег да се чувствува како акција од реалниот живот! Звучните ефекти се исто така врвни, што додава уште еден слој на потопување во оваа веќе неверојатна игра.

Заклучок

Како заклучок, ако барате возбудлива фудбалска игра која нуди многу опции за прилагодување заедно со различни типови натпревари, тогаш не гледајте подалеку од Mini Football Head Soccer за Windows 10! Со својата импресивна графика и реалистична игра во комбинација со приспособливи играчи со популарни имиња како Меси и Роналдо - оваа игра сигурно не само што ги забавува, туку и предизвикува дури и искусни гејмери! Па што се чека? Да видиме дали ќе успеете да се искачите на врвот на нашата Мастер лига – Среќно!!!

Целосни спецификации
Издавач Mobius LLC
Страница на издавачи
Датум на издавање 2018-05-16
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Игри
Под категорија Спортски игри
Верзија 2016.225.1615.0
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 8.1 (x86)
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 214

Comments: