The Home Depot for Windows 10

The Home Depot for Windows 10

Windows / The Home Depot / 345 / Целосни спецификации
Опис

Home Depot за Windows 10 е моќен деловен софтвер кој нуди подобрени можности за купување од вашиот мобилен уред. Со преку 350.000 достапни производи за подобрување на домот, можете да пребарувате и купувате сè, од апарати до електрични алати, мебел за двор до граѓа и многу повеќе.

Една од истакнатите карактеристики на The Home Depot за Windows 10 е опцијата Pick Up In Store. Оваа удобна карактеристика ви овозможува да нарачате на homedepot.com и потоа да ги подигнете вашите ставки од локација во продавницата на Home Depot. Ова не само што ви заштедува од трошоците за испорака, туку помага и за забрзување на сите проекти чувствителни на време.

Друга одлична карактеристика на The Home Depot за Windows 10 е гласовното пребарување. Едноставно кажете ја ставката во нашата лента за пребарување за брз и лесен начин да го пронајдете она што ви треба. Оваа функција е особено корисна кога сте во движење или имате полни раце работа со други задачи.

Ако ви треба подарок во последен момент за некој посебен, апликацијата Home Depot ве опфати со eGift картички кои можат веднаш да се испратат во нечие сандаче.

Наоѓањето на најблиската локација на Home Depot никогаш не било полесно благодарение на нашата функција Пронаоѓач на продавници. Вклучува насоки, телефонски број за складирање и часови на работа за да можете соодветно да ја планирате вашата посета. Откако ќе влезете во продавницата, користете ја нашата карта во продавницата за да ве водиме директно каде што треба да одите.

Без разлика дали се работи за ажурирање на вашата бања или преуредување на вашата кујна, The Home Depot за Windows 10 има се што е потребно за секој проект за подобрување на домот да биде успешен. Со својот кориснички интерфејс и широкиот избор на производи достапни по конкурентни цени - нема подобро место од The ​​Home Depot!

Целосни спецификации
Издавач The Home Depot
Страница на издавачи http://homedepot.com
Датум на издавање 2018-05-17
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за е-трговија
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 20
Вкупно преземања 345

Comments: