Tsn Go for Windows 10

Tsn Go for Windows 10

Windows / Bell Media Inc. / 156 / Целосни спецификации
Опис

TSN GO за Windows 10: Најдоброто спортско искуство за стриминг

Дали сте спортски ентузијаст кој сака да остане во тек со најновите вести, резултати и моменти од вашите омилени лиги? Дали сакате да гледате игри во живо и да ги следите пропуштените преноси во секое време и каде било? Не гледајте подалеку од TSN GO за Windows 10 - врвното спортско искуство за стриминг.

TSN GO е апликација која ја менува играта која им овозможува на телевизиските претплатници пристап до TSN1, TSN2, TSN3, TSN4 и TSN5 во живо на повеќе платформи. Без разлика дали сте дома или сте во движење, можете да ја преземете апликацијата и никогаш да не пропуштите ниту една минута од светската постава на спортови во живо на TSN. Плус, за прв пат досега, гледајте ги ноќните изданија на SportsCentre - канадската програма број 1 за спортски вести.

Но, тоа не е сè - со TSN GO за Windows 10, добивате и пристап до наслови на вонредни вести од светот на спортот, како и до моментални резултати и статистика. И ако анализирате и карактеристиките се она што го барате, не гледајте подалеку од списокот на инсајдери и експерти на TSN.

Она што го издвојува TSN GO од другите апликации за стриминг е неговата покриеност од ѕид до ѕид на секоја голема спортска лига вклучувајќи ги NHL, CFL, NFL, NBA и MLB. Со преносот во живо достапно за сите пет канали (TSN1-5), може да има регионални прекини, но тоа не ги спречува корисниците да уживаат во нивните омилени игри во реално време.

Покрај можностите за пренос во живо, TNS Go нуди обемна библиотека со опции за гледање на барање, вклучувајќи популарни емисии како Off The Record со Мајкл Ландсберг или That’s Hockey 2Nite чиј домаќин е Џино Реда. Можете исто така да уживате во видео-нагласите со анализи од водечките експерти за хокеј во индустријата како што се Боб Мекензи, Дарен Дрегер и Џејмс Дути.

Со толку многу содржини достапни на вашите прсти, TNS Go го олеснува да останете информирани за сè што се случува во светот на спортот. Без разлика дали се работи за следење на пропуштените преноси или гледање на вашите омилени тимови како се натпреваруваат во реално време, TNS Go ве покрива.

Ве молиме имајте предвид дека видео содржината е достапна само во Канада, а преносот во живо е достапен само за телевизиски претплатници. Сепак, ова не треба да ги одврати сите што сакаат извонредно искуство кога станува збор за следење на нивните омилени тимови или спортисти. TNS Go обезбедува неспоредлив пристап до секој аспект околу професионалната атлетика денес!

Целосни спецификации
Издавач Bell Media Inc.
Страница на издавачи http://www.ctvolympics.ca
Датум на издавање 2018-05-14
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Игри
Под категорија Спортски игри
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM, x86, x64)
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 156

Comments: