TunePat Netflix Video Downloader

TunePat Netflix Video Downloader 1.2.5

Опис

TunePat Netflix Video Downloader е моќен и ефикасен софтвер кој им овозможува на корисниците да преземаат филмови и ТВ емисии од Netflix со голема брзина. Со овој софтвер, можете лесно да ги гледате вашите омилени содржини офлајн на различни уреди без никаква интернет конекција. Овој софтвер е дизајниран да обезбеди лесен за користење интерфејс што го прави едноставен за секој да го користи.

Преземачот на видео на TunePat Netflix е одличен избор за оние кои сакаат да уживаат во омилените филмови и ТВ серии без никакви ограничувања. Нуди висококвалитетно преземање видео со сите аудио записи и преводи вклучени во преземените датотеки. Ова значи дека можете да уживате во вашата содржина на јазикот по ваш избор, дури и ако не е достапна на Netflix.

Една од најдобрите работи за TunePat Netflix Video Downloader е неговата брза брзина на преземање. Програмата користи напредна технологија за да се осигура дека преземањата ќе се завршат брзо, така што нема да морате да чекате долго пред да ја гледате вашата омилена содржина офлајн.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со различни уреди како паметни телефони, таблети, лаптопи и десктоп компјутери. Можете лесно да ги префрлате преземените видеа од еден уред на друг без никакви проблеми.

TunePat Netflix Video Downloader нуди и бесплатни ажурирања и техничка поддршка за своите корисници. Ова значи дека секогаш ќе имате пристап до најновите функции и подобрувања во софтверот.

Генерално, TunePat Netflix Video Downloader е одличен избор за секој кој сака сигурна алатка за преземање филмови и ТВ емисии од Netflix со голема брзина со сите аудио записи и преводи вклучени во преземените датотеки. Со својот кориснички интерфејс, компатибилност со различни уреди, бесплатни ажурирања и техничка поддршка - овој софтвер има се што ви треба!

Целосни спецификации
Издавач TunePat
Страница на издавачи http://www.tunepat.com/
Датум на издавање 2020-09-17
Датум на додавање 2020-09-17
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 1.2.5
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 133

Comments: