Dream League Soccer Free for Windows 10

Dream League Soccer Free for Windows 10

Windows / BIG WIN Studio / 3064 / Целосни спецификации
Опис

Dream League Soccer Free for Windows 10 е возбудлива фудбалска игра која ви овозможува да станете легенда на светскиот фудбал и да го водите вашиот тим до победа. Со својата единствена игра во стилот на RPG, оваа игра нуди извонредно искуство што ќе ве држи приврзани со часови.

Во Dream League Soccer Free, можете да создадете свој фудбалски тим со потпишување нови играчи и избирање на вашите потези на фудбалскиот терен. Можете да играте како напаѓач, играч од средниот ред или одбранбен играч во најкомплетниот RPG фудбалски натпревар досега! Играта се заснова на исечени сцени во кои гледате како играчот го преминува теренот и вие одлучувате дали сакате да подавате, дриблате или да упатите удар кон голот. Вашите потези влијаат на резултатите од натпреварот на теренот и одредуваат колку голови ќе постигнете.

Една од истакнатите карактеристики на Dream League Soccer Free е неговата неверојатна графика. Ликовите се прекрасно дизајнирани со уметност во манга стил што ги оживува со неверојатни детали. Анимациите се мазни и течни, правејќи секој потег да се чувствува реален и задоволувачки.

Специјалните ефекти и засилувачите додаваат дополнителен слој на возбуда на секој натпревар. Можете да користите напојувања како засилувања на брзината или штитови за да стекнете предност пред вашите противници. Овие засилувачи може да се заработат со завршување на предизвици или да се купат со валута во играта.

Dream League Soccer Free е целосно бесплатна за играње, така што нема потреба да се грижите за трошење пари само за да уживате во сите негови карактеристики. Можете да го преземете сега од нашата веб-страница без никакви трошоци!

Ако сте љубител на игри како FIFA 18 или Soccer Manager тогаш Dream League Soccer Free дефинитивно ќе ви се допадне! Тоа е една од оние игри што постојано ќе ве привлекуваат назад од време на време бидејќи секогаш нешто ново се случува во неа.

Со својата привлечна механика на игра и неверојатни визуелни слики, Dream League Soccer Free за Windows 10 сигурно ќе стане една од вашите омилени игри! Па, што се чека? Преземете го сега БЕСПЛАТНО од нашата веб-страница!

Карактеристики:

Неверојатна графика: ликовите се прекрасно дизајнирани со уметност во манга стил што ги оживува со неверојатни детали.

Прекрасни ликови: изберете од различни играчи со уникатни способности.

Убави анимации и специјални ефекти и засилувачи: користете напојувања како засилувања на брзината или штитови.

Бесплатно за играње: Нема потреба да трошите пари, само уживајте во сите функции.

Фудбалска игра: играјте како напаѓач, играч од средниот ред или дефанзивец

Целосни спецификации
Издавач BIG WIN Studio
Страница на издавачи https://play.google.com/store/apps/developer?id=BIG+WIN+Studio
Датум на издавање 2018-05-14
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Игри
Под категорија Спортски игри
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 (x86, x64)
Цена Free
Преземања неделно 31
Вкупно преземања 3064

Comments: