Teen Titans Go Slash of Justice for Windows 10

Teen Titans Go Slash of Justice for Windows 10

Опис

Дали сте обожавател на Teen Titans Go!? Дали сакате да ги победите игрите? Тогаш не гледајте подалеку од Teen Titans Go Slash of Justice за Windows 10! Оваа игра ги оживува сите ваши омилени ликови од серијата во авантура преполна со акција која ќе ве држи на работ од вашето место.

Изберете од пет ликови што може да се репродуцираат, вклучувајќи ги Равен, Момче ѕвер, Робин, Старфајр и Киборг. Секој лик има свои уникатни способности и борбен стил, затоа одберете мудро да ги соборите вашите непријатели. Играта содржи десет нивоа исполнети со бран по бран на непријатели од Тинејџерските Титани Одете! универзум. Ќе се соочите со шефовите од H.I.V.E Five, па дури и ќе се борите со хамбургер!

Графиката во оваа игра е врвна, со живописни бои и детален дизајн на карактери кои го носат светот на Teen Titans Go! на животот. Контролите се лесни за учење, но тешки за совладување, што го прави одличен избор и за обичните гејмери ​​и за хардкор обожавателите.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - еве што некои задоволни играчи имаат да кажат за Teen Titans Go Slash of Justice:

„Чекав добар бит'ем со моите омилени ликови од Teen Titans Go!, и оваа игра не разочара! - Сара М.

„Графиката е неверојатна - се чувствува како всушност да играм епизода од серијата! - Џон Д.

„Ми се допаѓа како секој лик има свој уникатен сет - ги одржува работите свежи секогаш кога играм“. - Емили С.

Па што чекаш? Преземете го Teen Titans Go Slash of Justice за Windows 10 денес и придружете им се на Robin, Raven, Beast Boy, Starfire и Cyborg во епска авантура исполнета со битки преполни со акција против некои од нивните најозлогласени непријатели!

Целосни спецификации
Издавач goatgame
Страница на издавачи
Датум на издавање 2018-04-14
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Игри
Под категорија Борба против игри
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 (x86, x64)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 152

Comments: