Iqontrol for Windows 10

Iqontrol for Windows 10

Windows / mediola - connected living AG / 66 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од рачно контролирање на вашите домашни уреди? Дали сакате да си го направите животот полесен и поудобен? Не гледајте подалеку од Iqontrol за Windows 10, врвната апликација за паметен дом што ви овозможува лесно да го контролирате и автоматизирате вашиот дом.

Iqontrol е моќна апликација која работи заедно со mediola a.i.o. портал, кој поддржува и обединува многу брендови и уреди. Со Iqontrol, можете да контролирате rf-уреди (433/868 MHz) за светла, ролетни, термостати итн., како и кој било инфрацрвен уред од сите брендови на кои им верувате користејќи го вашиот Windows Phone.

Една од најдобрите работи за Iqontrol е неговата способност да поддржува многу продавачи. Ова значи дека можете да измешате зграда и CE-опрема за да создадете беспрекорно и удобно решение за паметен дом. Дополнително, Iqontrol ви овозможува да користите RF-сензори и функции за автоматизација како сцени со еден допир, астро функција, услуга за пораки итн., кои помагаат да се подигне удобноста и безбедноста на вашата домашна средина на повисоко ниво.

Поставувањето на вашиот паметен дом никогаш не било полесно благодарение на едноставниот процес на спарување на Iqontrol со портата mediola во само неколку едноставни чекори. Откако ќе се поврзете со портата mediola, почнете да ја контролирате целата своја куќа од каде било!

Iqontrol нуди неколку функции што го прават да се издвојува од другите апликации за паметни домови на пазарот:

Процеси на автоматизација предизвикани од време и настани

Со оваа функција овозможена на апликацијата Iqontrol, корисниците можат да управуваат со процесите на автоматизација предизвикани од време или настани, вклучувајќи ја астро функцијата која помага да се прилагоди осветлувањето врз основа на времето на изгрејсонце/зајдисонце.

Пораки по е-пошта предизвикани од настан

Оваа функција испраќа известување по е-пошта кога ќе се случи некој настан како што е откривање движење или отворање/затворање на вратата.

Комбинирајте различни функции/уреди за сцени со еден допир

Корисниците можат да комбинираат различни функции/уреди во сцени со еден допир што им олеснува да контролираат повеќе уреди одеднаш без да имаат отворени повеќе апликации одеднаш

Избор на многу трендовски шеми на бои за вашиот кориснички преден дел

Корисниците имаат пристап до трендовски шеми на бои за нивниот кориснички преден дел што им олеснува да го прилагодат своето искуство според нивните преференции

Во заклучок,

Ако барате лесна за употреба апликација Smart Home која ќе ви овозможи целосна контрола врз сите аспекти на вашата куќа, тогаш не гледајте подалеку од IQONTROL од Medioloa! Со своите моќни карактеристики како што се процесите на автоматизација предизвикани од време и настани; пораки по е-пошта предизвикани од настани; комбинирање на различни функции/уреди во сцени со еден допир; избор на трендовски шеми на бои - IQONTROL го прави поставувањето и управувањето со паметните домови поедноставно од кога било досега! Посетете не денес на http://www.mediola.com

Целосни спецификации
Издавач mediola - connected living AG
Страница на издавачи
Датум на издавање 2018-04-13
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Софтвер за начин на живот
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 66

Comments: