Surround Sounds Adv for Windows 10

Surround Sounds Adv for Windows 10

Windows / Dawnsun Technologies / 480 / Целосни спецификации
Опис

Surround Sounds Adv за Windows 10 е врвната апликација за помош за релаксација и забава која нуди комплетен сет на опкружувачки звуци кои ќе ви помогнат да се опуштите и да уживате во незабележаните звуци на вашиот таблет или паметен телефон. Со огромна банка од 425+ звуци, музика и мелодии во девет различни класификации, вклучувајќи птици, животни, природни, смешни, бебиња, страшни, бучава, релаксирачки и разно, оваа апликација е НАЈДОБРО и НАЈпопуларно помагало за релаксација и забава достапна апликација.

Прекрасниот кориснички интерфејс со едноставна навигација го олеснува наоѓањето на совршен звук за секое расположение или прилика. Без разлика дали сакате да се опуштите по напорниот ден на работа или да се забавувате со пријателите свирејќи смешни звуци за да ги шегувате - Surround Sounds Adv ве покрива.

Една од највозбудливите карактеристики на Surround Sounds Adv се неговите визуелизации во живо заедно со релаксирачка музика. Оваа функција ви овозможува да се потопите во смирувачко опкружување додека ги слушате вашите омилени мелодии. Можете исто така да креирате свои миксови со снимање на различни звуци и нивно зачувување во вашата колекција.

Апликацијата поддржува 19 јазици за да можат корисниците од целиот свет да уживаат во неа без никакви јазични бариери. Можете да изберете јазик по ваш избор од списокот Francais, Deutsch, Italiano Espanol Portugues Polski Bahasa Indonesia итн.

Друга одлична карактеристика на Surround Sounds Adv е тоа што можете да ги означите звуците како омилени за брз и лесен избор. Ова значи дека ако има одредени звуци што сакате да ги слушате повеќе од другите - како што се чврчорење на птици или удирање бранови на брегот - тогаш можете лесно да им пристапите кога сакате.

Покрај неговата огромна библиотека со опкружувачки звучни ефекти и музички нумери категоризирани во различни жанрови како што се животни (слон, коњ, панда), природен (пештерски дожд, морски прскање, водопад), бебе (прв плач, кивање, барање за бебиња, плачење за бебиња). ) Смешно (долго 'рчење, влажен прдеж, ждрига лав) итн., Surround Sounds Adv нуди и прекрасни позадини за секој звучен ефект што додава дополнителен слој на потопување при користење на оваа апликација.

Ако медитацијата е нешто што ве интересира, тогаш не гледајте подалеку од музичката секција за медитација на Surround Sounds Adv, која содржи совршено намотани мелодии за медитација и релаксација дизајнирани специјално за ослободување од стрес, јога и многу повеќе!

Оваа апликација не е ограничена само на возрасни; тој е совршен за смирување на малите деца кои можеби имаат проблем да заспијат и ноќе! Разновидноста што ја нуди овој софтвер гарантира дека секој ќе најде нешто што го сака!

Генерално, Surround Sounds Adv обезбедува одличен начин за луѓето кои бараат помагала за релаксација или само некоја добра старомодна забава! Ако има какви било прашања, предлози, барања или коментари, не двоумете се да не контактирате на [email protected]

Целосни спецификации
Издавач Dawnsun Technologies
Страница на издавачи http://www.dawnsuntech.com/apps/iphoneapps/fancyocta/fancyocta.html
Датум на издавање 2018-04-12
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за деца и родители
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 480

Comments: