Ishwar - Hindu Panchang Bhajan Darshan for Windows 10

Ishwar - Hindu Panchang Bhajan Darshan for Windows 10

Опис

Добредојдовте во Ishwar - Hindu Panchang Bhajan Darshan за Windows 10, врвната апликација за Хиндусите ширум светот. Овој софтвер за забава е дизајниран да ви обезбеди сè што ви треба за вашиот дневен панчанг, молитви, јога/медитација/пранајама, видеа, аарти и баџани на Кришна, Шива, Рама, Ганеша, Саибаба, Деви и Хануман. Со оваа апликација инсталирана на вашиот уред или компјутер со оперативен систем Windows 10 или негови понови верзии; можете да пристапите до широк спектар на функции кои ќе ви помогнат да останете поврзани со вашата вера.

Една од најзначајните придобивки од користењето на Ишвар е тоа што обезбедува сеопфатен хинду панчанг календар кој ви овозможува да ги проверите сите поволни датуми на пригоди, како и целосниот текст на Бхагавад Гита, Ведите и Упанишадите. Можете исто така да добивате фотографии од храмот во живо од целиот свет, заедно со песни и видеа на бхајан за сите главни богови и религиозни текстови од Индија.

Апликацијата вклучува Panchang за СИТЕ земји во светот за БИЛО КОЈ даден ден. Исто така, има листа на храмови за СИТЕ земји во светот, така што корисниците можат да бараат хинду храмови во кој било поголем град во светот. Дополнително; фестивалите и датумите се обезбедени во текот на годината, вклучувајќи Push известувања за корисниците никогаш да не пропуштат важен настан.

Ишвар нуди дневни ажурирања за бхајаните на Кришна, Шива, Рама, Ганеша, Саибаба, Деви, Хануман заедно со слики што се ажурираат секојдневно! Достапни се и Live Temple Photos кои се ажурираат секојдневно за корисниците да можат да се чувствуваат како да се токму таму во нивниот омилен храм, дури и ако се со милји подалеку!

Апликацијата, меѓу другото, вклучува и видеа за јога, пранајама, медитација и мантри, што го олеснува практикувањето на овие активности дома без да мора да излегувате да барате на друго место.

За оние кои сакаат повеќе од само аудио или видео содржина; Ишвар нуди целосни текстуални верзии на Бхагавад Гита, Риг Веда, Сама Веда, Јаџур Веда, Атарва Веда, Аитареја Упанишад, Брихадаранјака Упанишад, Чандогја Упанишад, Иса Упанишад, Ката Упанишад, Кена Упанишад, Манданишан Панишан, Упанишанд Упанишан, Упанишанд Упанишад. Ова значи дека корисниците имаат пристап до сите овие текстови во секое време, без да мораат да носат тешки книги!

Некои други главни карактеристики вклучуваат:

-Хинду календар на англиски јазик

-Пушти известувања за фестивали и поволни датуми

-Убави слики и живи фотографии на богови

-Бхајан песни и видеа од јога

-Информации за Хинду Мандир (Храмови) низ целиот свет

Со инсталирана апликација Ishwar - Hindu Panchang Bhajan Darshan на вашиот уред или компјутер со оперативен систем Windows 10 или негови понови верзии; никогаш повеќе нема да има потреба да барате никаде на друго место кога станува збор за хинду баџани, Панчанг, хинду/индиски календарски фотографии, јога/пранајамавидеа, текстови како бхагавад гита, Веди, паника и сл.! Преземете го овој неверојатен софтвер сега!

Целосни спецификации
Издавач Ishwar
Страница на издавачи http://www.ishwarllc.com/iphone/babygender/
Датум на издавање 2018-05-15
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Софтвер за начин на живот
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM, x86, x64)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 20

Comments: