Road Runner and Wile E. Coyote for Windows 10

Road Runner and Wile E. Coyote for Windows 10

Windows / Paolo Gabrielli / 117 / Целосни спецификации
Опис

Road Runner и Wile E. Coyote за Windows 10 е софтвер кој мора да го имаат сите љубители на класичните цртани филмови Looney Tunes и Merrie Melodies. Овој домашен софтвер ги обединува сите епизоди во кои е претставено иконското дуо Wile E. Coyote и The Road Runner, заедно со многу информации за нивната историја, творец и ликови.

Софтверот е дизајниран да им обезбеди на корисниците извонредно искуство што ќе ги врати назад во златното доба на анимацијата. Со својот кориснички интерфејс, можете лесно да се движите низ различните делови на апликацијата за да го пронајдете она што го барате.

Една од најистакнатите карактеристики на овој софтвер е неговиот сеопфатен водич за епизоди. Ќе најдете детални описи на секоја епизода, заедно со интересни ситници за тоа како се направени и што ги инспирирало. Без разлика дали сте жесток обожавател или штотуку ги откривате овие класични цртани филмови за прв пат, овој водич ќе ви даде подлабоко благодарност за нивната трајна привлечност.

Покрај обезбедувањето пристап до сите овие епизоди на една погодна локација, Road Runner и Wile E. Coyote нудат и врски за купување стока поврзана со овие сакани ликови онлајн. Од маици и чаши до акциони фигури и колекционерски предмети, тука има нешто за секој обожавател.

Но, тоа не е сè – овој домашен софтвер вклучува и дел од возбудливи игри каде што можете да играте како ваш омилен лик во различни предизвици инспирирани од нивните лудории на екранот. Без разлика дали се обидувате да го фатите The Road Runner или избегнувате стапици поставени од Wile E., овие игри сигурно ќе ве забавуваат со часови.

И ако тоа не беше доволно, Road Runner и Wile E. Coyote сега дури им дозволува на корисниците да постават еден рингтон со некои класични звучни ефекти од овие цртани филмови! Замислете да слушате „meep meep“ секогаш кога ќе ви заѕвони телефонот - сигурно ќе ви носи насмевка секој пат!

Севкупно, ако барате забавен начин да оживеете некои спомени од детството или да ги запознаете помладите генерации со овие безвременски ликови, тогаш не гледајте подалеку од Road Runner и Wile E. Coyote за Windows 10!

Целосни спецификации
Издавач Paolo Gabrielli
Страница на издавачи
Датум на издавање 2018-04-16
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за деца и родители
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 117

Comments: