Tom and Jerry [Game] for Windows 10

Tom and Jerry [Game] for Windows 10

Опис

Том и Џери [Игра] за Windows 10 е забавна, предизвикувачка и зависничка игра со загатки која ќе ве забавува со часови. Оваа возбудлива игра е дизајнирана да ги подобри вашите вештини за логично размислување додека ви обезбедува забавно и привлечно искуство.

Целта на играта е едноставна - треба да се придружите на блокови за да го направите патот помеѓу Том и Џери. Иако може да изгледа лесно да се игра, ќе ви биде предизвик бидејќи секое ниво претставува нов сет на пречки кои бараат внимателно планирање и стратегија. Играта исто така има повеќе решенија за секоја загатка, дозволувајќи им на играчите да ја користат својата креативност и вештини за решавање проблеми.

Една од најдобрите работи за Том и Џери [Игра] за Windows 10 е неговата зависничка природа. Како што напредувате низ нивоата, ќе се чувствувате предизвик да решавате сè потешки загатки, што ќе го отежне соборувањето. Ова го прави одличен избор за секој кој бара ангажиран начин да го помине времето или да ги подобри своите когнитивни способности.

Оваа фантастична игра е совршена за деца, како и за возрасни кои уживаат во закачки за мозок. Обезбедува одлична можност за децата да ги развијат своите вештини за логично размислување додека истовремено се забавуваат. Шарената графика и разиграната саундтрак сигурно ќе ги задржат децата ангажирани во текот на играта.

Том и Џери [Играта] за Windows 10 доаѓа со малку пресврт во споредба со другите игри со загатки таму - играчите мора да создадат патека користејќи блокови за да му помогнат на Том да стигне до Џери. Овој уникатен механичар за играње додава дополнителен слој на предизвик што ќе ги држи дури и искусни гејмери ​​на нивните прсти.

Друга одлична карактеристика на оваа игра е нејзината способност да му даде тренинг на вашиот мозок со играње забавни игри кои го изоструваат вашиот ум! Со секое успешно завршено ниво, играчите можат да се чувствуваат сигурни во знаењето дека ги подобриле своите когнитивни способности на некој или друг начин.

Генерално, Том и Џери [Игра] за Windows 10 нуди нешто навистина посебно - забавно, но предизвикувачко искуство со сложувалки што е совршено за сите возрасти! Без разлика дали барате нешто забавно или сакате нешто поинтелектуално стимулативно од другите игри денес; овој го има она што е потребно!

Целосни спецификации
Издавач KidGames
Страница на издавачи http://kid-games.info/
Датум на издавање 2018-05-15
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Игри
Под категорија Детски игри
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 513

Comments: