Acer Leap Manager for Windows 10

Acer Leap Manager for Windows 10

Windows / Acer Incorporated / 143 / Целосни спецификации
Опис

Acer Leap Manager за Windows 10 е едукативен софтвер кој ви овозможува да ги прегледувате и управувате податоците за вашата активност на Acer Liquid Leap. Со својот интуитивен кориснички интерфејс, можете лесно да поставите лични цели и да го следите вашиот дневен напредок на вашиот мобилен уред.

Оваа официјална апликација за Acer Liquid Leap обезбедува сеопфатен преглед на вашата дневна активност, вклучувајќи брои чекори, минути активности, поминато растојание, потрошени калории и записи за спиење. Овие податоци можете да ги гледате на дневна или неделна основа за да го следите вашиот напредок кон постигнување на вашите фитнес цели.

За да го користите Leap Manager, потребен ви е Acer Liquid Leap и компатибилен мобилен уред кој поддржува Bluetooth 4.0 LE. Апликацијата се синхронизира со Liquid Leap over Bluetooth 4.0 LE за да обезбеди ажурирања на податоците за вашата активност во реално време.

Покрај следењето на физичката активност, апликацијата ви овозможува и да овозможите или оневозможите известувања за текст и повици, како и потсетници за состаноци. Оваа функција гарантира дека ќе останете поврзани дури и кога работите или сте вклучени во други активности.

Acer Liquid Leap е компатибилен со Android 4.4 за Acer Liquid X1/Jade/E700/Z330/Z630/E800 и Samsung Galaxy S3/S4/S5/S6/Note/Note 2, HTC E5/M8/M9/BF2; iOS 7/8 за Apple iPhone; Телефон со Windows 8.1. Компатибилноста со други уреди ќе се прошири во идните ажурирања.

За да проверите дали вашиот мобилен уред е компатибилен со Acer Liquid Leap, посетете ја go.Acer.com/LiquidLeap каде исто така можете да дознаете повеќе за оваа иновативна технологија за носење.

Севкупно, ако барате лесен за користење едукативен софтвер кој помага да се следат физичките активности додека останувате поврзани преку известувања за текст/повици и потсетници за состаноци, тогаш не гледајте подалеку од Acer Leap Manager за Windows 10!

Целосни спецификации
Издавач Acer Incorporated
Страница на издавачи http://acer.custhelp.com/app/answers/list/c/6174
Датум на издавање 2018-04-13
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Здравје и фитнес софтвер
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 143

Comments: