Manache Shlok for Windows 10

Manache Shlok for Windows 10

Windows / Life is Good Apps / 61 / Целосни спецификации
Опис

Manache Shlok за Windows 10 е софтвер за забава што ја носи мудроста на Самарт Рамдас до вашите прсти. Оваа мала книга за медитација, која советува етичко однесување и љубов кон Бога, е извор на инспирација за генерации во Махараштра, Индија. Со оваа апликација, можете лесно да го рецитирате „Маначе Шлок“ на кое било место.

Јазикот на оваа апликација е марати, што ја прави достапна за пошироката публика која е запознаена со јазикот. Апликацијата е дизајнирана да биде пријателска за корисниците и лесна за навигација. Можете лесно да пребарувате за специфични shloks или да ги прелистувате по редослед.

Една од клучните карактеристики на Manache Shlok за Windows 10 е неговата опција за репродукција на аудио. Можете да го слушате секој шлок кој го рецитира професионален наратор со смирувачка музика во позадина. Оваа функција не само што го подобрува вашето искуство, туку и ви помага подобро да го разберете значењето зад секој шлок.

Апликацијата исто така ви овозможува да ги обележите вашите омилени шлокови за да можете лесно да им пристапите подоцна. Дополнително, постои функција која ви овозможува да споделувате кој било shlok преку е-пошта или платформи за социјални медиуми како Facebook и Twitter.

На Lifeisgoodapps.com, ние сме посветени на нашите корисници да им обезбедиме висококвалитетен софтвер кој ги задоволува нивните потреби и очекувања. Ги поздравуваме повратните информации и предлозите од нашите корисници бидејќи тоа ни помага дополнително да ги подобриме нашите производи.

Како заклучок, ако барате софтвер за забава што обезбедува духовно водство и инспирација на марати јазик, тогаш Manache Shlok за Windows 10 дефинитивно вреди да се провери!

Целосни спецификации
Издавач Life is Good Apps
Страница на издавачи
Датум на издавање 2018-05-15
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Софтвер за начин на живот
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 61

Comments: