Paw Patrol World for Windows 10

Paw Patrol World for Windows 10

Опис

Paw Patrol World за Windows 10 е забавна и возбудлива игра која ви овозможува да се придружите на тимот на Рајдер, PAW Patrol, во нивните спасувачки мисии во трудољубивиот град Adventure Bay. Оваа игра е совршена за деца и возрасни кои сакаат авантура и возбуда.

Играта содржи шест херојски кученца, секое со посебна вештина што им овозможува да решаваат спасувачки мисии. Овие кученца вклучуваат Чејс, Маршал, Скај, Роки, Рубл и Зума. Секое кученце има свои уникатни способности кои ги прават суштински членови на тимот.

Во Paw Patrol World за Windows 10, ќе имате задача да комплетирате различни нивоа со поврзување на правилната слика со секоја форма. Нивоата се дизајнирани да ги предизвикаат вашите когнитивни вештини, а истовремено обезбедуваат забава.

Графиката во оваа игра е неверојатно убава и ќе ве пренесе во светот на Adventure Bay. Ликовите се неверојатно слатки и симпатични, што го олеснува поврзувањето со нив додека играте низ секое ниво.

Една од најдобрите работи за Paw Patrol World за Windows 10 е колку е лесно да се игра. Контролите се интуитивни што значи дека дури и малите деца можат да уживаат во играњето на оваа игра без никакви тешкотии.

Оваа игра е совршена за родители кои сакаат нивните деца да учат додека се забавуваат во исто време. Тоа помага да се подобрат когнитивните вештини, како што се способностите за решавање проблеми, а исто така обезбедува вредност за забава.

Генерално, Paw Patrol World за Windows 10 е одличен додаток на колекцијата на секој гејмер. Обезбедува часови забава, а истовремено помага и за подобрување на когнитивните вештини и кај децата и кај возрасните. Па зошто да не се придружите на тимот на Рајдер денес?

Целосни спецификации
Издавач Nextsys
Страница на издавачи http://www.nextsys.it
Датум на издавање 2018-04-12
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Игри
Под категорија Детски игри
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (x86, x64, ARM)
Цена Free
Преземања неделно 10
Вкупно преземања 562

Comments: