Geo Converter (Lite) for Windows 10

Geo Converter (Lite) for Windows 10

Опис

Geo Converter (Lite) за Windows 10 е моќен софтвер за патување кој ви овозможува да ги конвертирате координатите за локација помеѓу географски координати, воена мрежа референтен систем (MGRS) и Universal Transverse Mercator (UTM). Оваа апликација е совршена за патници, планинари и ентузијасти на отворено кои треба да се движат низ непознат терен.

Со Geo Converter (Lite), можете лесно да ја конвертирате вашата моментална локација или да изберете локација од мапа. Апликацијата работи дури и кога не сте поврзани на интернет, освен што не ја избира вашата моментална локација кога сте офлајн. Можете лесно да внесете сопствени координати и да ги конвертирате. Дополнително, апликацијата ви овозможува да барате конвертирани локации на мапата.

Верзијата на Windows 10 на Geo Converter (Lite) има неколку единици за конверзија, вклучувајќи ги GEOREF, Maidenhead, Degrees Minutes Seconds и Gauss-Kruger. Овие единици за конверзија им олеснуваат на корисниците да се префрлаат помеѓу различни координатни системи во зависност од нивните потреби.

Покрај овие единици за конверзија, Geo Converter (Lite) ќе додава повеќе во следните верзии како што се GARS и UPS. Ова значи дека корисниците ќе имаат пристап до уште повеќе опции при конвертирање на нивните локациски координати.

Една од истакнатите карактеристики на Geo Converter (Lite) е неговата леснотија на користење. Корисничкиот интерфејс е интуитивен и јасен што го прави лесен за секој да го користи без оглед на нивната техничка експертиза. Без разлика дали сте искусен патник или штотуку почнувате со алатки за навигација како оваа - овој софтвер ве опфати!

Друга одлична карактеристика на Geo Converter (Lite) е неговата точност. Апликацијата користи напредни алгоритми кои обезбедуваат прецизни конверзии секој пат - така што корисниците можат да веруваат дека добиваат точни информации за нивната локација без разлика каде се наоѓаат во светот.

Генерално, ако барате доверлив софтвер за патување што го олеснува навигацијата низ непознат терен од кога било досега - тогаш не гледајте подалеку од Geo Converter (Lite). Со своите моќни карактеристики и интуитивен интерфејс - овој софтвер сигурно ќе стане суштинска алатка во комплетот со алатки на секој патник!

Целосни спецификации
Издавач Vaya
Страница на издавачи http://st.vayainfotech.in/
Датум на издавање 2018-04-16
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Патува
Под категорија Мапи
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM, x86, x64)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 93

Comments: