Final Fantasy XV Windows Edition for Windows 10

Final Fantasy XV Windows Edition for Windows 10

Опис

Final Fantasy XV Windows Edition за Windows 10 е врвната фантастична авантуристичка игра што ве води на патување за цел живот. Оваа игра е дизајнирана да обезбеди извонредно искуство што ќе ве држи ангажирани со часови. Со неверојатни пејзажи, поголеми ѕверови од животот и борбен систем преполн со акција, Final Fantasy XV Windows Edition е совршена игра за секој што сака авантура и возбуда.

Играта ја следи приказната за Ноктис Лусис Келум, принцот на Лусис кој тргнува на патување со своите најблиски пријатели за да ја врати својата татковина од незамислив непријател. Играта со отворен свет им овозможува на играчите да истражуваат пејзажи кои го одземаат здивот и да се сретнат со различни суштества на патот.

Една од највозбудливите карактеристики на Final Fantasy XV Windows Edition е неговиот борбен систем. Играчите можат да ја канализираат моќта на нивните предци да се искриват без напор низ воздухот во возбудлива борба. Заедно со нивните другари, тие можат да совладаат вештини како што се оружје, магија и тимски напади.

Графиката во оваа игра е навистина неверојатна благодарение на најсовремената технологија која поддржува дисплеи со висока резолуција и HDR10. Прекрасните пејзажи се внимателно изработени за да обезбедат извонредно искуство како никогаш досега.

Final Fantasy XV Windows Edition, исто така, вклучува дополнителна содржина што не се наоѓа во претходните верзии на оваа популарна франшиза. Играчите можат да уживаат во нови потраги, оружја, шефови и повеќе додека напредуваат низ оваа епска авантура.

Севкупно, Final Fantasy XV Windows Edition за Windows 10 е задолжителна игра за секој кој сака авантуристички игри со неверојатна графика и привлечна игра. Без разлика дали сте љубител на Final Fantasy или само го барате вашето следно одлично искуство за играње - ова нема да ве разочара!

Целосни спецификации
Издавач Square Enix
Страница на издавачи http://www.square-enix.com/na/
Датум на издавање 2018-05-16
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Игри
Под категорија Играње улоги
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 ()
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 55

Comments: