Amazing Photoshop CC 2015 Tutorials for Beginners for Windows 10

Amazing Photoshop CC 2015 Tutorials for Beginners for Windows 10

Опис

Дали сте почетник и барате да научите како да ги уредувате вашите слики користејќи Adobe Photoshop CC 2015? Не гледајте подалеку од Неверојатни упатства за Photoshop CC 2015 за почетници за Windows 10. Овој едукативен софтвер е дизајниран специјално за оние кои немаат претходно искуство со Photoshop и сакаат да ги научат уникатните и лошите страни на овој моќен софтвер за уредување фотографии.

Со овој курс, ќе добиете сеопфатна обука за сите аспекти на Photoshop, од основни алатки и техники до понапредни функции како што се слоеви, маски и филтри. Курсот го учи искусен инструктор кој ќе ве води низ секоја лекција чекор-по-чекор, осигурувајќи дека целосно го разбирате секој концепт пред да продолжите понатаму.

Една од одличните работи за овој курс е тоа што вклучува работни датотеки за да можете да го следите заедно со инструкторот во текот на секоја лекција. Овој практичен пристап ви овозможува да го практикувате она што сте го научиле во реално време и да стекнете доверба во вашите способности како уредувач на фотографии.

Без разлика дали сакате да ги подобрите вашите лични фотографии или да ги подобрите своите вештини како професионален фотограф или графички дизајнер, Amazing Photoshop CC 2015 Tutorials for Beginners има се што ви треба за да започнете. До крајот на курсот, ќе можете да уредувате слики како професионалец користејќи една од најпопуларните програми за уредување фотографии достапни денес.

Па зошто да чекаме? Регистрирајте се сега за упатства за неверојатни Photoshop CC 2015 за почетници и започнете со совладување на Adobe Photoshop уште денес!

Целосни спецификации
Издавач Krome Software
Страница на издавачи https://kromesoftware.wordpress.com/privacy-policy/
Датум на издавање 2018-04-14
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Друго
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (x86, x64, ARM)
Цена $3.99
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 20

Comments: