Universal Logo Maker for Windows for Windows 10

Universal Logo Maker for Windows for Windows 10

Опис

Universal Logo Maker за Windows е моќна алатка дизајнирана специјално за програмери кои треба брзо и лесно да ја менуваат големината и да ги исечат логоата. Овој софтвер е компатибилен со Windows 10 UWP, Windows 8.1 и Windows Phone 8.1 Package, што го прави суштинска алатка за секој развивач што работи на овие платформи.

Со Universal Logo Maker за Windows, можете да ја промените големината и да ги исечете логоата со само неколку кликања. Сите големини на слики се вклучени во софтверот, така што не мора да се грижите за наоѓање на вистинската големина или формат. Софтверот доаѓа и со функција за приспособена големина која ви овозможува да исечете и менувате логоа до одредени димензии.

Една од клучните карактеристики на Universal Logo Maker за Windows е неговата леснотија на користење. Корисничкиот интерфејс е интуитивен и лесен за навигација, дури и ако не сте запознаени со дизајнот на логото или алатките за уредување слики. Можете едноставно да го повлечете и испуштите вашето лого во прозорецот на софтверот, да ја изберете саканата големина или сопствени димензии и да кликнете на „промени големина“ или „отсечете“.

Друга предност на користењето на Universal Logo Maker за Windows е неговата брзина. Овој софтвер е оптимизиран да работи брзо без да се жртвува квалитетот или точноста. Можете да обработите повеќе логоа одеднаш без да доживеете какво било задоцнување или одложување.

Покрај промената на големината и отсекувањето логоа, Universal Logo Maker за Windows ви овозможува и да додавате текстуални преклопувања или водени жигови на вашите слики. Оваа функција може да биде корисна ако сакате да ги брендирате вашите слики со името на вашата компанија или URL на веб-локација.

Генерално, Universal Logo Maker за Windows е суштинска алатка за секој развивач кој работи на платформи на Microsoft како UWP (Universal Window Platform), WinRT (Windows Runtime), WPF (Windows Presentation Foundation), како и игри развиени со помош на играчки мотор Unity3D кој поддржува извоз на игри во UWP формат. Заштедува време со автоматизирање на повторувачки задачи како промена на големината/сечење слики, а истовремено одржува висококвалитетен излез што ги исполнува строгите упатства на Microsoft во врска со иконите/големините и форматите на логото на апликациите што ги бараат нивните соодветни продавници како Microsoft Store и Xbox Store итн.

Целосни спецификации
Издавач TuanMSP
Страница на издавачи http://bit.ly/21Zrlky
Датум на издавање 2018-04-15
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за кодирање
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 (x86, x64)
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 67

Comments: