Shortcuts for Photoshop for Windows 10

Shortcuts for Photoshop for Windows 10

Windows / Nikolay Smorgun / 277 / Целосни спецификации
Опис

Кратенки за Photoshop за Windows 10 е едукативен софтвер дизајниран да им помогне и на почетниците и на професионалците да ја оптимизираат својата работа во Adobe Photoshop. Со зголемената сложеност на проблемите во дизајнот, стана неопходно да се најдат начини за поедноставување на процесот и заштеда на време. Оваа бесплатна програма нуди решение со тоа што на корисниците им обезбедува сеопфатна листа на кратенки на тастатурата што може да се користат за извршување на различни задачи во Photoshop.

Софтверот е достапен и на Mac OS и на Windows платформи, што го прави достапен за широк опсег на корисници. Интерфејсот е дизајниран да биде удобен и незаборавен, овозможувајќи им на корисниците брзо да ги научат кратенките што им се потребни без да треба да поминуваат часови читајќи прирачници или гледајќи упатства.

Една од клучните придобивки од користењето на кратенки за Photoshop за Windows 10 е тоа што им овозможува на корисниците да извршуваат задачи во иста единица време, без оглед на содржината. Ова значи дека без разлика дали работите на едноставен или сложен проект, можете да го завршите поефикасно со користење на кратенки на тастатурата наместо да се потпирате исклучиво на кликнувања на глувчето.

Софтверот исто така нуди намалувања специјално прилагодени за употреба со Adobe Photoshop и на платформите Mac OS и Windows. Овие намалувања им го олеснуваат на корисниците кои веќе се запознаени со производите на Adobe беспрекорно да преминат во користење на кратенки за Photoshop.

Дополнително, оваа верзија доаѓа потполно бесплатна, што ја прави одличен избор за сите кои сакаат да го оптимизираат својот работен тек без да го нарушат ризикот. Без разлика дали штотуку почнувате како дизајнер или имате долгогодишно искуство, Кратенки за Photoshop може да ви помогнат да ги подигнете вашите вештини и нивоа на продуктивност на неколку степени.

Некои примери на задачи што можат поефикасно да се извршат со помош на кратенки на тастатурата вклучуваат:

1) Навигација помеѓу слоеви

2) Избор на алатки

3) Прилагодување на големината на четката

4) Зумирање/намалување

5) Зачувување датотеки

Со учење на овие кратенки (и многу други), дизајнерите можат да заштедат драгоцено време, а истовремено да го намалат оптоварувањето на нивните раце од прекумерното кликнување на глувчето.

Генерално, Кратенки за Photoshop се одлична алатка што секој дизајнер треба да размисли да ја додаде во својот арсенал. Неговиот кориснички интерфејс во комбинација со неговата широка листа на кратенки на тастатурата го прави лесен за користење, но истовремено неверојатно моќен. Па зошто да чекаме? Преземете ги кратенки денес и започнете со оптимизирање на вашиот работен тек!

Целосни спецификации
Издавач Nikolay Smorgun
Страница на издавачи
Датум на издавање 2018-04-12
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Друго
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 277

Comments: