Ultimate Boxing 3D for Windows 10

Ultimate Boxing 3D for Windows 10

Опис

Ultimate Boxing 3D за Windows 10 е возбудлива игра која нуди најдобро борбено искуство на Windows Store. Со впечатлива графика, целосен режим на кариера, мултиплеер со вистински награди и интуитивни контроли, оваа игра сигурно ќе ве забавува со часови.

Играта содржи возбудлива 3D борбена игра која ќе ве држи на работ од вашето седиште. Можете да се соочите со вашиот противник во рингот и да изберете од различни тактички акции за да се борите против него. Играта ви овозможува да бидете паметни и да ја развиете вашата стратегија за да ги искористите бонусите на крајот од кругот.

Еден од најинтересните аспекти на Ultimate Boxing 3D е неговата карактеристика на енергетските шипки. Овие шипки можат да ви помогнат кога се соочувате со најтешките противници со тоа што ќе ви дадат дополнителен поттик на енергија кога е потребно.

Режимот на кариера во Ultimate Boxing 3D им овозможува на играчите да создадат свој боксер и да се натпреваруваат против други борци на различни турнири ширум светот. Како што играчите напредуваат низ кариерата, тие можат да отклучат нови вештини и способности кои ќе им помогнат да станат подобри борци.

Покрај режимот за кариера, Ultimate Boxing 3D нуди и режим на повеќе играчи каде играчите можат да се натпреваруваат едни против други за вистински награди. Оваа функција додава дополнителен слој на возбуда додека играчите се борат со неа за фалење права и награди.

Контролите во Ultimate Boxing 3D се интуитивни и лесни за употреба, што го прави достапен и за обичните гејмери ​​и за хардкор обожавателите. Играта исто така има прекрасна графика која го оживува секој удар, удар, кука, аперкат или нокаут.

Генерално, Ultimate Boxing 3D е игра која мора да ја игра секој што сака бокс или борбени игри воопшто. Со своите возбудливи режими на игра, реалистична графика и интуитивни контроли - оваа игра има сè што е потребно за да обезбеди часови по часови забава!

Целосни спецификации
Издавач Creato
Страница на издавачи http://www.gamessumo.com/
Датум на издавање 2018-04-16
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Игри
Под категорија Спортски игри
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 8.1 (x86, x64)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 26

Comments: