eXplore Visio for Windows 10

eXplore Visio for Windows 10

Опис

eXplore Visio за Windows 10 е моќен едукативен софтвер кој им овозможува на корисниците длабинско разбирање на Microsoft Visio. Ако некогаш сте се запрашале што е вклучено во секое издание на Visio, главните форми во секоја матрица, матриците во секој шаблон или додатоците во секое издание, тогаш eXplore Visio ве опфати.

Оваа апликација е дизајнирана да им помогне на корисниците да ги истражат и разберат сите аспекти на Microsoft Visio. Без разлика дали сте почетник или напреден корисник, eXplore Visio обезбедува вредни сознанија за оваа популарна алатка за дијаграмирање. Со својот кориснички интерфејс и сеопфатните функции, оваа апликација го олеснува учењето за сите различни компоненти на Microsoft Visio.

Една од клучните карактеристики на eXplore Visio е неговата способност да обезбеди детални информации за секој аспект на Microsoft Visio. Ова вклучува информации за мастер облици, матрици, шаблони и додатоци кои се вклучени во секое издание. Со користење на оваа апликација, корисниците можат брзо и лесно да дознаат што треба да знаат за кој било аспект на Microsoft Visio.

Покрај обезбедувањето детални информации за самиот Microsoft Visio, eXplore нуди и голем број онлајн ресурси и публикации кои можат да им помогнат на корисниците да го подобрат своето знаење на оваа тема. Овие ресурси вклучуваат врски до корисни веб-локации, како и написи и упатства кои покриваат различни аспекти на користење на Microsoft Visio.

Друга одлична карактеристика што ја нуди eXplore е неговата способност да го прилагоди вашето искуство врз основа на вашите специфични потреби. Корисниците можат да изберат кои компоненти сакаат да ги истражуваат подлабоко врз основа на нивните интереси или нивото на експертиза. Ова им овозможува да ги фокусираат своите напори за учење онаму каде што ќе бидат најефективни.

Едно нешто што вреди да се напомене за eXplore е тоа што содржи реклами во самата апликација бидејќи е бесплатна за преземање од нашата веб-локација; сепак овие реклами воопшто не го попречуваат вашето учење - тие се тука само за информативни цели!

Генерално, ако барате сеопфатно образовно софтверско решение за истражување на сè што може да се знае за популарната алатка за дијаграмирање на Мајкрософт - тогаш не барајте подалеку од eXplore! Со својот интуитивен интерфејс и богатството на функции и ресурси достапни на вашите прсти - сигурно не само што го прави учењето забавно, туку и лесно!

Целосни спецификации
Издавач bVisual
Страница на издавачи http://www.bvisual.net/About_Us/ContactLocation.aspx
Датум на издавање 2018-04-13
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Образовен софтвер
Под категорија е-книги
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM, x86, x64)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 25

Comments: