ESPN for Windows 10

ESPN for Windows 10 1.4.0.2219

Опис

Дали сте спортски ентузијаст кој сака да остане во тек со најновите резултати, вести и моменти од вашите омилени тимови и лиги? Не гледајте подалеку од ESPN за Windows 10, број 1 спортска апликација на пазарот.

Со ESPN, ќе имате брз пристап до резултати од големите спортски лиги како што се MLB, NFL, College Football, NBA, NHL, College Basketball и MLS. Можете да го персонализирате вашето искуство со избирање на вашите омилени тимови и лиги за да добивате предупредувања за нивните резултати и новости. На овој начин можете да останете поврзани со сите ваши омилени тимови без разлика каде сте.

Апликацијата исто така нуди приказни и видеа од вашите омилени тимови и лиги напред и центар. Едноставно најавете се за да ги изберете вашите омилени за да започнете. Прегледите „Сега“ обезбедуваат ажурирања во реално време за секој спорт или тим, заедно со фотографии, видеа и содржини од социјалните мрежи од целиот спортски универзум.

Ако не сте близу телевизор или сакате да пренесувате втор натпревар додека гледате друг на ТВ, тогаш ESPN ве покрива! Можете да гледате видео моменти од вашите омилени игри или да пренесувате настани во живо заедно со најнови анализи на вести од семејството на мрежи ESPN.

Во прилог на сите овие карактеристики споменати погоре; Корисниците исто така можат бесплатно да пренесуваат ESPN радио во живо со само допирање на картичката On-Air проследено со притискање на „Play“. Оваа функција е особено корисна кога возите или правите други активности кои бараат слушање без раце.

ESPN за Windows 10 е дизајниран имајќи ги предвид повратните информации од корисниците. Корисниците можат да ги следат на Twitter на twitter.com/ESPN_FanCentral за најнови ажурирања и да дадат повратни информации за нивното искуство со користење на оваа апликација преку формуларот за повратни информации достапен во менито Поставки.

Последно, но најважно; Условите за користење на Дизни се применуваат кога ја користите оваа апликација, кои се достапни на http://disneytermsofuse.com/. Корисниците исто така треба да ја разгледаат Политиката за приватност на Дизни која е достапна на https://disneyprivacycenter.com/.

Во заклучок; ако барате лесен начин да останете поврзани со сите спортски работи, тогаш не гледајте подалеку од ESPN за Windows 10!

Целосни спецификации
Издавач ESPN
Страница на издавачи http://sports.espn.go.com/
Датум на издавање 2018-05-14
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Игри
Под категорија Спортски игри
Верзија 1.4.0.2219
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 233

Comments: