WiFi OnOff for Windows 10

WiFi OnOff for Windows 10

Windows / Useful Shortcuts / 43 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од навигацијата низ повеќе менија само за да го вклучите или исклучите вашиот Wi-Fi? Не гледајте подалеку од WiFi OnOff за Windows 10. Оваа апликација погодна за патување ви овозможува да пристапите до вашите поставки за Wi-Fi со само еден допир, што го прави полесно од кога било да се поврзете на интернет додека сте во движење.

Со WiFi OnOff, можете брзо да ја вклучите или исклучите вашата Wi-Fi конекција без да морате да се движите низ повеќе менија. Ова е особено корисно кога патувате, бидејќи заштедува време и фрустрација кога се обидувате да се поврзете на јавни Wi-Fi мрежи.

Но, тоа не е сè - WiFi OnOff нуди и низа опции за прилагодување кои ви дозволуваат да ја приспособите функционалноста на апликацијата на вашите специфични потреби. На пример, можете да изберете дали апликацијата автоматски да исклучува Wi-Fi кога уредот ќе премине во режим на мирување, што може да помогне да се заштеди батеријата.

Покрај тоа, WiFi OnOff обезбедува детални информации за тековниот статус на мрежна конекција и јачината на сигналот. Ова ви го олеснува решавањето на проблемите со поврзувањето и гарантирате дека го добивате најдобриот можен сигнал каде и да сте.

Генерално, ако барате едноставна, но моќна алатка за управување со поставките за Wi-Fi на Windows Phone додека патувате, не гледајте подалеку од WiFi OnOff. Со својот интуитивен интерфејс и приспособливи карактеристики, оваа апликација сигурно ќе стане суштински дел од комплетот со алатки на секој патник.

Целосни спецификации
Издавач Useful Shortcuts
Страница на издавачи
Датум на издавање 2018-04-15
Датум на додавање 2018-03-01
Категорија Патува
Под категорија Мапи
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 10
Барања Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 43

Comments: